съновник вампири

Съновник Вампири – как се тълкува символиката на това да сънувам вампир?

Вампирът в сънищата ни представлява някакъв аспект от нашата личност или начин на съществуване, който има потенциала да ни изтръгне от нашата жизненост и енергия. При сънуването на вампири трябва да си зададем следните насочващи въпроси: Аз ли бях вампир насън или видях някой друг като такъв? Дали вампирът в съня е бил непозната и мистериозна фигура? Дали сънуваният вампир е някой, когото познавам от живота си? Бях ли желаната жертва? Опитвах ли се да спася някого от вампир? Бях ли ухапан? Какво е нивото на опасност, интрига или сексуална стимулация в съня с вампири?

Сънищата с вампири може да имат различно значение за отделните хора. При сънуването на вампир ние ставаме нещо, което  е различно от нашето АЗ. Вампирите се считат за същества на смъртта, които оцеляват, като пият кръвта на живите. Кръвта представлява страстта и жизнената сила. Тъй като вампирите могат да се движат свободно през нощта, те са в символичното царство на сенките. Това показва, че каквито и да са проблемите, които ограбват от жизнеността ни, те са скрити от съзнателното ни съзнание и трябва да бъдат изследвани с това в предвид. Онова, което пазим в сянка, са части от нас, които не можем да приемем и трудно интегрираме в нашата личностна идентичност. Ако не направим това, то може да изсмуче жизнената сила от нас, докато не се сблъскаме с това, на което се съпротивляваме.

съновник вампири

Често изобразявани като секси или съблазнителни, трябва да помислим добре, тъй като вампирът насън може да представлява ситуация или човек в живота ни, който първоначално е изглеждал съблазнителен, но сега е изтощителен или изчерпващ силите ни. Като характерен аспект на нашата личност, може да има някакъв навик, поведение или емоционална черта, която буквално ни изсмуква. Тъй като вампирите не отразяват собствено отражение в огледалото, сънуването на вампири може да представлява част от нас, която може да не сме в състояние да забележим или да не желаем да видим директно.

Сънуването на секси вампири показва сексуално желание за нещо различно. Това може да се окаже подходящото време да помислим как да направим по-пикантен любовния си живот и също така посочва копнежа за нещо или някой различен. Може да имаме тези сънища, преди да се появят реални проблеми във връзката ни.

Когато сънуваме стари страшни същества, които пият кръвта ни и ни причиняват вреда, тези вампирски сънища могат да ни показват много негативни неща за живота ни. Първо, най-често срещаната интерпретация на страшния вампир е влиянието на някой, който не е добър за нас.  Също така се смята, че тези сънища показват здравословни проблеми, свързани със сърцето или с кръвта.

съновник вампири

Ако насън вампир  ни преследва или се опитваш да ни превърне в един от тях, но ние не желаем това да се случи или се борим с истинската си природа, това означава, че нещата ще изискват промяна. Вероятно ще преминем през промяна в живота си, която ще повлияе на нашата идентичност или на начина, по който виждаме себе си. Но, ако посрещаме промяната и гледаме на нея като на подарък, този сън показва, че сме готови за промени и приемаме собствената си съдба.

Влюбването във вампир е наистина странен сън, но обикновено означава, че ще намерим приятел, който ще бъде сродната ни душа – някой, с когото можем да споделим живота си.