predlojenie za brak

Историите около всяко предложение за брак са романтични и запомнящи се за цял живот. Разказвате ги на всичките си приятели и роднини, та чак и на внуците след години. Ето защо е препоръчително ръката на любимата жена да се поиска по най-вълнуващия начин. Ето и няколко идеи за предложение за брак, с които моментът може да се получи повече от перфектно. Добре е да ги покажете на гаджето си или на близък приятел, който обмисля тази идея.

Идеи за романтично предложение за брак

predlojenie za brak

 1. Изберете любимо място, което има особено значение за двамата. След това помолете някой да ви снима, но вместо да позирате за снимката, паднете на едно коляно и направете предложение за брак на любимата жена.
 2. Наемете оркестър и изненадайте с микрофон в ръка и любимата й песен вашата избранница в парка или на друго публично място. Ако успеете да включите името й в текста на песента, това би било мило и лично, специално отношение.
 3. Организирайте изненадващо предложение, като включите хора от улицата. Подайте им табели с ваши снимки и с надписи „Ще се омъжиш ли за мен?“ и „Да“.
 4. Изпратете любимата си на „лов за съкровища“, като оставяте множество следи в апартамента си или из целия град, които я насочват към малката кутийка с блестящ пръстен.
 5. Излезте заедно на танци вечерта и помолете DJ да посвети следващата песен на вас, а когато прожекторът ви освети, паднете на колене и направете предложението си върху дансинга.
 6. Купете публикация върху цяла страница във вестник, а след това организирайте перфектната спокойна сутрин на красиво място с гледка и закуска. Кажете на любимата, че има интересна публикация във вестника, а когато тя го отвори, вие изчакайте отговора на колене.
 7. Планирайте романтична екскурзия и когато самолета е на 10 000 метра височина използвайте високоговорителната система, за да направете своето предложение за брак.predlojenie za brak
 8. Отидете на плажа и направете заедно пясъчен замък. Когато избраницата ви не гледа, поставете пръстена на най-високата кула.
 9. Прекарайте цял дълъг ден в разглеждане на забележителности, а вечерта пийнете нещо на бара. Помолете персонала на хотела да подготви стаята ви с рози, шампанско и свещи – всичко за една романтична обстановка, в която да предложите брак на любимата си.
 10. Организирайте парти с приятели и помолете всеки от тях да носи тениска или балон с хелии с буква от въпроса „Ще се омъжиш ли за мен?“. След това ги накарайте да се подредят правилно и накарайте дамата ви да застане отпред и да ви направи снимка.
 11. Напишете предложението си върху стената или тавана със светещи в тъмното букви. След като се гушнете в леглото загасете лампите и изчакайте нейната реакция.
 12. Оставете магнитни букви върху хладилника, който образуват въпроса „Ще се омъжиш ли за мен?“
 13. Помолете приятел да ви снима с табелки на думите „Ще“ “ се “ „омъжиш“ “ ли“ “ за“ “ мен?“ и си уговорете среща с любимата жена. Когато тя пристигне на мястото, започнете да й изпращате последователно снимките на телефона, а след като получи последната, вие се появете с пръстен в ръка.
 14. Запишете гласово съобщение с предложението си между плейлиста с любимите й песни.
 15. Отидете на романтична вечеря и помолете готвача да надпише десерта с шоколадови букви отгоре „Ще се омъжиш ли за мен?“
 16. Разиграйте сцена от любимия й романтичен филм, като изберете подходящото място, реквизит и обстановка.

Предложение за брак по време на екскурзия.

predlojenie za brak

 Предложение за брак по време на романтична вечеря.

predlojenie za brak

Предложение за брак чрез забавна играчка.

predlojenie za brak

Предложение за брак чрез надпис на части.

predlojenie za brak

Предложение за брак по време на разходка в парка.

predlojenie za brak

Предложение за брак – изненада.

predlojenie za brak

Предложение за брак по време на обяд.

predlojenie za brak