Сватби

Как да изберем сватбено бельо

сватбено бельо сутиен жартиери

Сватбеният ден е специален за жените по целия свят. Това е денят, в който всички искаме да изглеждаме перфектно, но как да изберем сватбено бельо, за да се чувстваме абсолютно себе си, женствени и романтични? Това е вашия специален ден, в който ще се почувствате като истинска принцеса – с шикозна бяла рокля, елегантна прическа с лъскава диадема и разбира се, булчински воал, покриващ нежно лицето, до казването на заветното „Да“ и откриването на лицето от любимия ви. Всеки детайл е от изключително значение. Започвайки от върха на пръстите на краката, до краищата на косата. Сватбеното бельо играе не по-малко важна роля в усъвършенстването на външния вид, така че се уверете, че ще изберете перфектния модел.

Как да изберем сватбено бельо за важния ден

Сватбената рокля е добре да си отива с обувките и това е много важно, но всяко сватбено бельо има водещо значение в този ден. Не оставяйте покупката в последния момент. Отделете малко повече време и обърнете внимание на това, с което ще бъдете облечена под роклята. Уверете се, че то е правилното и не икономисвайте пари от него, тъй като то допринася за създаването на правилната форма на роклята. Ако ще носите рокля без презрамки, ще се нуждаете от сутиен без презрамки или бюстие, което да оформи правилно бюста ви и да го повдигне. Не забравяйте за бикините. Изберете такива, които прилепват точно на тялото ви и не се отбелязват ръбовете и шевовете по роклята.  Бразилските бикини с фина дантела или безшевните такива са идеален вариант. Ако сте с по-пълна форма на тялото и искате да изглеждате по-слаба, заложете на пристягащото еластично и оформящо бельо. Имайте предвид обаче, че то не е стилно и удобно. Въпреки това, ако вашата рокля е разкроена на долу (тип принцеса), няма да имате нужда от него. Обърнете внимание на комфорта, тъй като ще трябва да го носите през целия ден.

Вашето сватбено бельо трябва да бъде красиво и невидимо под роклята. Не забравяйте за хубави, дантелени чорапи и деликатни жартиери, които да си отиват по материя и модел с останалата част от бельото. Съчетавайки  правилния размер и цветове, можете да създадете красив комплект бельо за вашия сватбен ден.

Що се отнася до първата брачна нощ, можете да сложите каквото ви харесва. Всичко е позволено и подходящо, тъй като няма да бъдете облечена в рокля и няма да се наложи да го съчетавате с нея по цвят или форма. Можете да се преоблечете в банята със специалното бельо. Важното е да се чувствате страхотно, комфортно и красива.

Не забравяйте, дами, това е вашия голям ден, в който вие сте център на вниманието, чувствайте се уверени и ще изглеждате така. Така, че успех на всички вас и щастлив семеен живот с половинката ви!

Inline
Inline