Сватби

Нашите специални шаферки

rokli shaferki bqlo buket cvetq

Ако сте булка, която иска да накара своите шаферки да се почувстват специални, на правилното място сте. Имаме няколко съвета, с които момичетата придържащи роклята (в случай, че е голяма и се налага), ще се почувстват наистина оценени и важни.

Как да покажем на нашите шаферки, че са наистина специални

rokli shaferki bqlo sinio

 1. Помолете вашите шаферки да дойдат на сватбеното ви тържество по специален начин. Не е нужно да се харчат много пари, но мил жест, който придава смисъл, наистина ще покаже, че са специални за вас и е важно да останат с вас. Няма как да останат равнодушни на искрен и сърдечен жест.
2. Запознайте всички шаферки (ако има такива, които не се познават) преди тържеството. Това ще им помогне да се сплотят и да направят празника ви още по-хубав. Силната връзка помежду им ще направят вашия ден наистина незабравим.

Още съвети за специални шаферки

rokli shaferski bejovo

3. Периодично се чувайте с вашите шаферки в периода на планирането на сватбата ви и ги уведомявайте за напредването на организацията. Не ги изолирайте от плановете си. Дори и да не искате съвет от тях, достатъчно е да споделите радостта си от факта, че денят наближава. Поддържайте връзка.

rokli shaferski bqlo sinio rozovo buketi cvetq

4. Ако планирате тържество извън града, помогнете с пътните разходи на вашите шаферки. Осигурете безплатното им спане или платете пътя. Ще го оценят, защото не сте длъжна да го правите.
5. Отделете време, в което да се поглезите с момичетата ви. Добре е разходите да поемете вие. Добър начин за това е спа ден на спокойно място или друга подобна дейност.

shaferki rokli bqlo cvetq buketi

6. Ако искате всички шаферки да са с еднакъв цвят рокли, позволете им да ги изберат сами, не ги задължавайте да облекат точно определен модел рокля, защото най-малкото всяка жена има различна фигура и може този модел да не и стои добре. Вариант е да им дадете плат и да ги оставите сами да ушият подходящия модел.

shaferki rokli lilavo

 7. Прекарайте заедно времето, в което те избират обувките си. Шопинга винаги сплотява жените, камо ли когато е за такова красиво и щастливо тържество. И отново съветваме да не им налагате точно определен модел. Искате да се усмихват цяла вечер и да танцуват, не да седят на стола с мазоли по краката, нали?

shaferki rokli rozovo shaferki buketi priroda cvetq

 8. Дайте им подробен график (поне седмица по-рано) за начина, по който планирате да протече целия сватбен ден. Ще го оценят, защото така ще имат време да планират всички подробности около външния им вид (час за фризьор, педикюр, приготвяне на дрехи, ако ще сте извън града и други).

shaferski rokli bqlo bejovo plaj

9. Подарете на момичетата ви нещо персонално за всяка от тях. Според характера и вкусовете им към различните аксесоари, предмети и други, изберете нещо красиво. Кога да им го подарите изберете вие.
10. Позволете им да ви помогнат с някои малки организационни задачки. Ще се почувстват специални и ще усетят доверието ви в тях. Ще се зарадват, ако могат да допринесат за вашия сватбен ден да бъде по-красив и вълнуващ.

shaferski rokli bqlo rozovo polqna priroda