Татуировки

Татуси за гърди

татуси за гърди

Мъжки татуси за гърди  – идеи и послния

Красивите татуировки за гърди са символ на свободата и личните размисли. Те се предлагат в много дизайни и форми. Татуировките стават запазена марка на новото поколение, въпреки че те съществуват от древността. По това време татуировките са използвани за белязане на затворници и са използвани за наказания. Те са употребявани за диференциране на затворниците и робите. Но в днешния свят татуировката се възприема по различен начин – тя представлява храброст. Но има едно нещо, което винаги трябва да се помни и това е, че всички татуировки за мъже или жени имат своите собствени значения. Хората, които са изрисували телата си с мастило си имат и своите причини за това. Някои използват татуировките, за да представят любовта си към някого, а други ги използват, за да покажат болката си, трети използват мастилото, за да предадат някои специални послания към света. Мъжете и жените еднакво се вълнуват от татуировките. Но символиката на всички татуировки за мъже е по-различна. Мъжете имат по-мускулесто тяло и те искат да го украсят с нещо още по-впечатляващо.

Татуси за гърди

татуси за гърди

Символичното значение на лъвовете, както можете да се досетите, се разглежда основно като „сила“ и е предпочитан за татуировка за гърди. Фактът, че той е нощно същество означава, че лъвът е символ на властта и лидерството на подсъзнателно ниво, (както нощта е древен символ на подсъзнанието или мечтите като състояние). Интересно е, че лъвът се възприема от много древни култури и се описва със символа на слънцето, но той е предимно нощно животно, което извършва своята ловна дейност предимно след като слънцето залезе. Освен това, лъвицата се смята за лунно животно. Лъвът служи като символично послание за баланс и трезвата преценка. Лъвът, в света на деня и нощта, носи послание за предпазливост. Главно един татус върху гърдите на лъв може да означава – мъдрост, мощност, кралска особа, достойнство, смелост, правосъдие, свирепост, доминион, власт.

Мъжки татуировки за гърди

татуси за гърди

Ако обичате татуировки, можете да се замислите за мъжка татуировка на гтрдите на бухал, която може да не е сред най-известните татуировки, но все пак е популярен. Бухалите са любими за татуси, както при мъжете, така и при жените. Те обикновено са много елегантни и стоят много стилно върху тялото. Бухалът има много символика и представя един вълшебен свят за любителите на татуировките. Различните култури са приложени различни значения при тази нощна птица. Татуировка бухал е сложно и красиво произведение за дизайн, който е много привлекателен за окото. От дълго време символиката на бухала е била свързана с образованието и мъдростта. Местните американци са вярвали, че бухалът е покровител на свещеното знание, следователно я считат за символ на интелигентността.

татуси за гърди

татуси за гърди

татуси за гърди

татуси за гърди

татуси за гърди

татуси за гърди

татуси за гърди

татуси за гърди

татуси-за-гърди

татуси-за-гърди

татуси-за-гърди

татуси-за-гърди