kak da svalim burzo 8 kg za 7 dni

Ако напоследък сте се отдали на всичките си вкусови желания и виждате, че ви се отразяват зле на външния вид определено се питате как да свалим 8 кг за 7 дни. Още повече, ако скоро ви предстои да присъствате на събитие, на което искате да изглеждате възможно най-елегантна и с красива физика. Спокойно мили дами, всичко е постижимо. Ако наистина искате да постигнете тази цел в този срок, няма невъзможни неща. Въоръжете с голяма доза амбиция и прочетете съветите ни по дни. Но най-вече спазвайте ги.

Как да свалим 8 кг за 7 дни

 Ако следвате стриктно описания по-долу план за хранене, успешно можете да постигнете бързо отслабване с от 5 до 8 кг за една седмица. Ако имате голямо желание и сте твърдо решени да отслабнете, ще се получи. Ето го и хранителния режим по дни.

Ден 1:
Първият ден от диетата е най-важният, защото с него показвате на организма си, че предстои промяна. В него заложете на плодовете. Нямате никакви ограничения, освен бананите. За разлика от тях, дините и пъпешите са едни от най-подходящите. Изобилстват от водно съдържание и ще направят топенето на мазнини по-лесно. Пийте по 8 до 12 чаши вода и не докосвайте нищо друго освен плодове.

Ден 2:
Време е да обърнете внимание на зеленчуците. Тук отново нямате ограничения във вида зеленчук, важното е да не са пържени. Можете да ядете дори картофи, но се постарайте това да се случи в началото на деня, защото са високо въглехидратни и в този случай ще успеете да изгорите калоричността им до края на деня.

Ден 3:
Третият ден залага на смесването на зеленчуци и плодове. Ограниченията са мираж относно сортовете и видовете им. Но не приемайте на едно хранене и плод и зеленчук. Изчакайте да минат 1-2- часа.

Ден 4:
През четвъртия ден от диетата си ви е позволено да консумирате любимите си банани, които ви бяха забранени през първия ден. С тях можете да пиете мляко. Много диетолози биха казали “Не”, но ние казваме “Да”. Тук лошият момент е, че цял ден трябва да ядете само по банан с чаша мляко всеки път, когато огладнеете.

Ден 5:
Харесвате ли доматите и ориза? Дано да не сте им противник, защото през петия ден те ще господстват в менюто ви. Можете да изядете до 7 домата през целия ден, а ориз на обяд. Пийте по 12 до 15 чаши вода през целия ден.

Ден 6:
Ден 6 е близък до петия. Оризът е добре дошъл в чинията ви и през този ден, само че вече имате възможност да си похапвате и от останалите видове зеленчуци. Правете си комбинации по желание. 

Ден 7:
През последния ден от диетата яжте отново ориз със зеленчуци по ваше желание, като между храненията можете да включите и плодови сокове. Но само прясно изстискани, не купешки с глюкозо-фруктозен сироп в тях.