ispaniq ibiza basein parti

Ибиза e най-известна със своя нощен живот и неспирните партита. Днес островът е станал символ на динамика, танци, музика… всеки може да добави свой собствен смисъл в името на острова. Там хората почти не спят. Шест милиона туристи пристигат всяка година, жадни за приключения и качествен нощен живот. Въодушевени от посещението на най-добрите диджеи от Европа, танците и купона са до зори. А на сутринта… пак купон – във водата, под водата, в плажните дневни барчета и навсякъде, където ви видят очите. Там няма неподходящо място за парти. Ибиза е свято място за всички почитатели на клубната музика. Най-известните големи клубове на острова са Privilege, Space, Pacha, Eden, Amnesia и Es Paradis. Това целунато от слънцето място, съчетано с борова гора е неописуема красота. Островът обаче има разнороден характер. Ако се разходите по северното крайбрежие, ще се изненадате от наличието на вълнуващи самотни плажове. Както се казва, “винаги има две страни на монетата”.

Настаняване в Ибиза

ibiza ostrov ispaniq kashti pristanishte

Когато става въпрос за избор на място, където да се настаните в Ибиза, има голямо изобилие от такива. Ще намерите всякакъв вид настаняване – от семпли хостели до модерни вили и луксозни 5 звездни хотели. Но всичко зависи от това какъв тип почивка търсите и дали изобщо отивате на почивка, да се насладите на красиви девствени плажове или отивате да се побъркате от музика, танци и купон. Ако сте от първия вид (макар, че се съмняваме), е добре да похарчите малко повече пари за удобно и уютно настаняване в хотел. Ако целта на вашето пътуване е влечението към музиката и нощния живот, не се изненадвайте, ако след голямото парти, на сутринта си вземете под наем мек шезлонг, за да си подремнете. След като се презаредите със сили, пред вас са отново забавления, които не се ограничават само до музиката.

Забележителности в Ибиза

ibiza ispaniq ostrov ulicipaveta sgradi

Ибиза има красиви подводни “бижута”, които ще е грехота да не видите. Клубове по гмуркане са на ваше разположение, както и инструктори, стига във вас да се крие приключенски дух.

ibiza vodolazi more ispaniq ostrov

Ако все пак у вас се прояви желание да разглеждате разни забележителности сме ви приготвили един кратък списък от 5 места и сгради, които да видите: Некрополът Пуиг де Молинс (Puig des Molins), Бастионът, aрхеологическият музей, музей на съвременното изкуство и Катедралата на Ибиза.

Музей на съвременното изкуство

ibiza muzei kartini ispaniq
Катедралата на Ибиза

ibiza ispaniq katedrala ostrov kashti
ibiza okean ispaniq more

ispaniq ibiza ostrov katedrala arhitektura kashti

ibiza diskoteka ispaniq hora

ibiza plaj ispaniq more lodki

ispaniq ibiza ulica zavedeniq

ispaniq ibiza ostrov kashti more

katedrala ispaniq ibiza

ibiza ispaniq plaj beniras

plaj ibiza salinas ispaniq