песни

Топ 7 на най-добрите песни за качествена тренировка, посветени на раздялата.

Стимулиращата музика е важна за създаването на настроение и хъс за физически упражнения, ето защо всеки си има индивидуален плейлист, който обича да слуша, докато тренира. Обикновено след като се разделим с любим човек имаме нужда от спокойна и меланхолична музика, купа сладолед и вана с много пяна, но всичко това е разрешено в първите няколко седмици. След това е време да преодолеете положението и да продължите напред – по-силна и стройна от всякога. Ето как може да се използват останките от обида, разочарование и други отрицателни емоции, останали след една скорошна раздяла, за да се запали един огън за стимулиране на изгарянето на излишните мазнини от тялото. Защото макар, че сърцето ви може и все още да страда, това не означава, че и добрата ви фигура трябва да го отнесе (както повечето очакват).

Най-стимулиращите песни за тренировка

Taylor Swift – Shake It Off

Това не би бил плейлист от песни за раздяла, ако в него не присъства Тейлър Суифт – кралицата на разбитото сърце, нали? Докато тя има в репертоара си доста парчета, посветени на бившите си гаджета, никое от тях не може да победи  “Shake It Off” по ритмичност и “паразитна фраза”, която се загнездва в главата за дълго. Темпото на тази песен е подходящо както за бягане, така и за въртене на педалите, а повтарянето на “players gonna play” и “heartbreakers gonna break” ще оставят мозъка ви пълен с ендрофини и весел оптимизъм.

Robyn – Dancing On My Own

Първият път, в който налетите случайно на бившия, ще бъде болезнено и неловко. Също както и когато разберете, че той си има нова приятелка. А сега си представете да ви се случат и двете наведнъж. Ще се получи това, за което пее Робин. И докато думите в песента са тъжни и ще ви помогнат да изпеете цялата си мъка, то музиката е ритмична и ще ви накара да тренирате още по-забързано и физически да дадете воля на целия си гняв, както и уверено да продължите да “танцувате и сама”, както самата лирична героиня на парчето.

CeeLo Green – FUCK YOU

Ритмична поп песен, смес от излиянията на старомодна душа и сарказъм. Стабилните бас перкусии и веселата пиано-линия правят парчето идеално за вдигне на тежести или за правене на коремни преси. Песента е толкова весела и ритмична, че дори и текста не може да спре да ви кара да се усмихвате, докато пращате някого на ма*ната си.

Destiny’s Child – Survivor

Никой не може да прави толкова силни и въздействащи песни за раздялата като Бионсе, а това е един от най-добрите примери за това, макар през 2011 тя да беше все още част от групата. Всеки ред от текста е въздействащ и е трудно да се нахъсате само от един абзац. Ако искате да се почувствате добре, докато тренирате в къщи, пуснете месента силно и на репийт, докато припявате с нахаканите мацки.

La Roux – Bulletproof

Ако на скоро са ви зарязали, може да разчитате на чувството, че не искате никога да не бъдете хваната отново неподготвена, както и никога да не свалите гарда достатъчно ниско, за да се заблудите и да попаднете в капана на душевна болка. Научили сте урока с по болезнен начин, че следващи път ще сте “устойчива на куршумите.”

Hailee Steinfeld – Love Myself

“Обичам себе си! Не се нуждая от никой друг!”  пее Хейли Стейнфелд, от чийто клип може да стане ясно защо тази балада за любовта към собствената личност е най-добрата женска любов. Ние не се нуждаем от мъж до себе си, за се почувстваме добре и можем и сами да се погрижим за себе си.

Flume – Never Be Like You feat. Kai

Една песен за чудесна разгрявка. Игривият бийт на парчето  и синтетичните звукови ефекти я правят идеална за разтягане или ходене по пътеката.

източник:divinecaroline.com