Великден

Декорации за Великден – красота в дома ви

dekoracii za velikden cvetq pilenca

Великден може да бъде много красив празник. През пролетта, въображението ни се развихря и сме способни да сътворим всякакви декорации за Великден. В следващите няколко снимки ще ви покажем нашите идеи. Внесете настроение на масата, по стените и навсякъде в дома ви.

 Декорации за Великден – красота навсякъде в дома ви

dekoracii za velikden cvetq qica girlqnda

Създайте колоритна Великденска гирлянда. Интересна и необичайна украса е и ще привлечете доста аплодисменти от всеки който я зърне. За целта трябва да имате няколко празни яйца. Изкарайте съдържанието им като ги пробиете с игла и издърпате течността със спринцовка. После прокарайте красива лента по избор в дупките и ги нанижете. Подходящо място за закачане е всяка стена.

velikden dekoracii cvetq masa

На този празник имате поле за изява и можете да създадете много свежи и цветни декорации. Те не винаги са свързани с традиционните за празника яйца и зайци. С прибавянето на половинки портокали и лимони на масата за аромат, със сигурност ще усетите пролетното настроение. А като става въпрос за маси, защо да се храните на закрито, след като пролетта вече е тук. Излезте навън сред зеленината за Великден. Ето и една свежа идея за декорация на маса. Насладете се на празника под слънчевите лъчи, заобиколени от дървета.

 

velikdenski dekoracii za masa s cvetq

Придайте на вазите си смели цветове и създайте атрактивни декорации за Великден. Вземете обикновени вази или буркани и ги увийте с пролетна, свежа хартия.

idei za dekoracii za velikden

Блестящо яйца поставени в купа за яйца с изкуствена трева. Става бързо и лесно и Великден е най-подходящият момент. Боядисайте ги в меки пастелни нюанси и прибавете точки от брокат. Оставете да изсъхне.

 

velikden dekoracii s qica i pilenca

Ще се получи чудесна декорация за Великден, ако на масата пред всеки от гостите сложите по едно пухкаво малко пиленце. В Допълнение не забравяйте да сложите по едно шоколадово мини яйце. Подсладете им живота, както се казва. Ще се почувстват полъскани ако разпечатате имената им върху бяла хартия с красив шрифт.

ideq za dekoraciq za velikden

Този Великден може да боядисате яйцата си екологосъобразно с помощта на зеленчуци. Жълтият лук, цвеклото и куркумата правят красиви багрила. Не са токсични и се правят лесно . Разгледайте галерията ни заповече идеи за декорации за Великден.

dekoracii za velikden s qica i cvetq

krasiva dekoraciq za velikden za masa
velikdenska dekoraciq ideq
dekoraciq za velikden s gnezdo s qica
velikden dekoraciq s cvetq
dekoraciq za velikdenskata trapeza
dekoraciq za velikden s koshnichka
velikdenska dekoraciq s vaza s cvetq
interesna dekoraciq za velikden
dekoraciq za velikdenski qica
dekoraciq za velikden idei