Великден

Декорации за Великден – красота в дома ви

dekoracii za velikden cvetq pilenca

Великден може да бъде много красив празник. През пролетта, въображението ни се развихря и сме способни да сътворим всякакви декорации за Великден. В следващите няколко снимки ще ви покажем нашите идеи. Внесете настроение на масата, по стените и навсякъде в дома ви.

dekoracii za velikden cvetq qica girlqnda

 Декорации за Великден – красота навсякъде в дома ви

Създайте колоритна Великденска гирлянда. Интересна и необичайна украса е и ще привлечете доста аплодисменти от всеки който я зърне. За целта трябва да имате няколко празни яйца. Изкарайте съдържанието им като ги пробиете с игла и издърпате течността със спринцовка. После прокарайте красива лента по избор в дупките и ги нанижете. Подходящо място за закачане е всяка стена.

velikden dekoracii cvetq masa

Цветни и свежи декорации за Великден

На този празник имате поле за изява и можете да създадете много свежи и цветни декорации. Те не винаги са свързани с традиционните за празника яйца и зайци. С прибавянето на половинки портокали и лимони на масата за аромат, със сигурност ще усетите пролетното настроение. А като става въпрос за маси, защо да се храните на закрито, след като пролетта вече е тук. Излезте навън сред зеленината за Великден. Ето и една свежа идея за декорация на маса. Насладете се на празника под слънчевите лъчи, заобиколени от дървета.

 

dekoracii za velikden vazi masa cvetq

Придайте на вазите си смели цветове и създайте атрактивни декорации за Великден. Вземете обикновени вази или буркани и ги увийте с пролетна, свежа хартия.

dekoracii za velikden qica masa

Блестящо яйца поставени в купа за яйца с изкуствена трева. Става бързо и лесно и Великден е най-подходящият момент. Боядисайте ги в меки пастелни нюанси и прибавете точки от брокат. Оставете да изсъхне.

 

velikden dekoracii qica pilenca

Ще се получи чудесна декорация за Великден, ако на масата пред всеки от гостите сложите по едно пухкаво малко пиленце. В Допълнение не забравяйте да сложите по едно шоколадово мини яйце. Подсладете им живота, както се казва. Ще се почувстват полъскани ако разпечатате имената им върху бяла хартия с красив шрифт.

dekoracii za velikden qjca kafqvi

Този Великден може да боядисате яйцата си екологосъобразно с помощта на зеленчуци. Жълтият лук, цвеклото и куркумата правят красиви багрила. Не са токсични и се правят лесно. Можете да видите как да си направите http://lazara.bg/dekoraciq/velikden/boiadisvane-na-iaica-sas-zelenchuci-i-bilki/ . Разгледайте галерията ни заповече идеи за декорации за Великден.

dekoracii za velikden qica masa cvetq

dekoracii za velikden masa chiniq qica
dekoracii za velikden qica sveshti cvetq
dekoracii za velikden sini qica
velikden dekoracii cveten venec
velikden dekoracii masa cvetq buket
velikden dekoracii masa qica cvetq
velikden dekoracii qica cvetq
velikden dekoracii qica masa
velikden dekoracii vaza masa cvetq
velikden dekoracii qica sveshti zaek
velikden dekoracii sini qica kamani
velikden dekoracii cvetq masa