Градина

Мебели за градината – евтини и красиви

mebeli za gradinata
29views

mebeli za gradinata paletna masa

Градината е специалното кътче за отдих, където всички обичат да прекарват свободното си време на чист въздух. Намирането на очарователни мебели за градината понякога може да се окаже доста скъпа задача. Евтините мебели обикновено са изработени от некачествен материал, които след кратка експлоатация има нужда от подмяна. Не би ли било чудесно да обзаведете мястото за релакс със здрави, евтини и красиви мебели, около които с удоволствие ще се наслаждавате на птичите песни и слънчевите лъчи?

Мебелите за градината и останалите открити пространства трябва да бъдат изработени от качествен материал, който да бъде устойчив на агресивното въздействие на дъжда, вятъра и слънцето. Ако нямате възможност да си позволите скъпи мебели, имате две възможности. Може да следите за разпродажби или намаления на качествени мебели. Може и да си поръчате онлайн. Но всека от тези варианти има своите недостатъци. Обикновено разпродажбите се организират, за да се освободи място за ново зареждане. Затова се налага да избирате между стари модели и останали последни бройки. Нужно е и да следите постоянно за обяви, за да успеете навреме да пристигнете на място, както и да разполагате с нужните пари в брой. Ако не ви се чака, а освен това искате да си закупите модерни мебели, може да направите поръчка по интернет. Цените там няма да са толкова ниски, но и няма да имат надценката на магазините.  Но за съжаление нямате възможност реално да тествате и видите избрания продукт. В този случай съществува риск да не получите това, което сте харесали на изображението на желаната мебел.

Направи си сам мебели за градината – евтини и красиви

mebeli gradina idei napravi si sam

В съвременната епоха на високи технологии, мебелите са масово производство. Останали са малко начини за рециклиране и  вдъхване на нов живот на старите материали. Използвайки въображението си и малко подръчни материали, бихте могли да създадете прекрасни мебели и решения за градината. Ние ще се опитаме да ви вдъхновим, с нашите предложения за евтини и красиви мебели за градината, които може да си направите сами. Използвайки непотребните чекмеджета от стар шкаф, може да си направите уникални сандъчета за цветя.

darveni mebeli gradina napravi si sam

Превърнете стар дървен палет във вертикална опора за красиви цъфтящи цветя.

mebeli za gradina napravi si sam stol s guma

Превърнете стара спукана гума в мек и удобен стол за градината. Боядисайте гумата в свеж цвят и сложете вътре мек дунапрен или възглавничка.

mebeli za gradinata napravi si sam masa

Направете удобна маса за хранене от кедрово дърво. За основа използвайте два варела или друга подходящ материал с подобна форма. Върху тях прикрепете здраво няколко еднакви и здрави летви. Сега вече цялото семейство може да обядва в градината.

darveni mebeli za gradinata palet

Направете си стабилна дървена пейка, от два палета и малко пирони. Боядисайте и след като изсъхне боята, поставете няколко възглавнички отгоре.

mebeli za gradinata napravi si sam saksiq

Използвайте старите празни кутии или кофи и ги превърнете в уникални саксии, като ги пребоядисате и декорирате.

mebeli za gradinata stol napravi si sam

Разчистете от гаража излишните стари гуми. Ето още една идея, с която може да направите стол, табуретка или маса за градината от спукани гуми за велосипед и автомобил.

mebeli za gradinata kreslo ot kasetka napravi si sam

Направете си уникално допълнение за градината. От счупена пластмасова касетка си направете меко кресло, като изрежете едната стена и добавите пъстри меки възглавнички.

napravi si sam za gradinata saksiq

Бъдете оригинални и си направете саксия от няколко бетонни блокчета. Оградете пространство с нестандартна форма и го напълнете с цветя.

Надяваме се, че с предложените идеи и вашето въображение, мебелите за градината ви ще бъдат уникални евтини и красиви. Не забравяйте да се забавлявате и използвайте всичко непотребно, с което не искате да се разделете и му намерете ново предназначение.