Обзавеждане и Дизайн

Идеи за съхранение на детски играчки

detska staq raftove sahranenie igrachki

съхранение на детски играчки

Намалете безпорядъка в стаята на вашето дете с тези хитри идеи за съхранение на детски играчки, дрехи и вещи. Използвайте всяко свободно ъгълче и кътче, за да го превърнете във функционално място, в което могат да бъдат подредени скъпоценностите на вашия малък наследник.

Идеи за съхранение на детски играчки

съхранение на детски играчки

Създайте вид на вградена в прозореца пейка, без да утежнявате семейният бюджет с допълнителни разходи. Това свободно стоящо място за сядане се загнездва перфектно под рамката на стъклото и предлага удобна седалка и идея за съхранение на детски играчки отдолу. Трите празни куба са с лесен достъп за малчуганите и предлагат  свободно място за техните вещи.

съхранение на детски играчки

Възползвайте се от всеки свободен сантиметър в пространството на детската стая. Направете множество хоризонтални рафтове. По-ниските редове, до които достига детето, може да се запълнят от вещи, които често използва като книги, тетрадки, моливи и други. На по-високите редове може да поставите подходяща декорация, ръчно-изработени проекти и малки играчки.

Скривалища в цялата детска стая

идеи за съхранение на детски играчки

Кътчетата до прозореца са чудесен начин да създадете удобно място за четене. Дебела тапицирана кушетка и множество възглавнички са достатъчни, за да направите тази мебел предпочитана както за децата, така и за възрастните. Чекмеджетата отдолу осигуряват място за съхранение на детски играчки, одеала или дрехи.

идеи за съхранение на детски играчки рафтове

Свободно-стояща дървена система от множество празни кубове осигурява изобилие от места за  съхранение. Кошници, кърпи, малки играчки, пастели, книги и всякакви вещи, които се намират на територията на детската стая, може да се подредят вътре. Горната плоскост осигурява възможност за декорация.

идеи за съхранение на детски играчки шкаф

Вградените бюра може и да са по-скъпи, но инвестицията си струва средствата. Всекидневното използване на мястото за учене, писане, четене и рисуване докато детето расте изисква неговата стабилност и качественост. Затворените шкафчета с рафтове вътре осигуряват скрито и подредено място за книги, учебници и пособия. Етажерката отгоре излага на показ колекцията от книги и играчки.

идеи за съхранение детски играчки рафтове детска стая

Вградените рафтове са добро решение за съхранение на вещи в детската стая, което ги излага на показ. Две високи и тесни етажерки от двете страни на леглото съдържат всичко – от книги до колекции. Кошниците на ниските рафтове са отрупани с дребни играчки.

идеи за съхранение детски играчки  шкаф

Този шкаф има ново предназначение – за място за съхранение на детски играчки. Рафтовете събират всичко, а магнитните врати предлагат място за излагане на семейни снимки, рисунки, дъска за писане на бележки и ръчни творения на малчуганите.

идеи за съхранение детски играчки

Местата за съхранение на детски играчки в стаята на вашия наследник трябва да бъдат функционални и стилни. Това парче от юрган е украсен с пришити джобове, които осигуряват място за поставяне на кукли, пастели, тебешири и аксесоари.

идеи за съхранение детски играчки  шкафове

Творческа и дръзка идея от метални шкафчета за съхранение на детски играчки. Тази  полу-промишлена секция в момчешката стая придава специфичен облик на помещението. Номерираните вратички улесняват намирането на съдържанието, скрито зад тях.

идеи за съхранение детски играчки

Направете организиран сандък за детските играчки, възглавнички и одеала. Този кош предлага и надстройка за дрешките на малчугана. Когато детето порасне, може да използвате мястото за съхранение на фото албуми, книги, стари тетрадки и сувенири.

идеи за съхранение детски играчки

Малки играчки като детски коли и конструктори е важно да бъдат съхранявани в определени места, за да не бъдат разпръснати и из цялата стая. Този открит органайзер, съдържащ 12 отделни пластмасови кошове, лесно побира и отделя различните играчки. Освен това е лек и подвижен, което го прави лесен за преместване из цялата стая.