Архитектура

Съвременна резиденция с инфинити басейн

 

rezidenciq kashta basein interior savremenen stil obzavejdane

Тази съвременна резиденция с инфинити басейн е част от тенденцията все повече собственици на домове да избират съвременния стил в интериорния дизайн, защото съчетава в себе си удобство и елегантна визия със семпло и ненатоварващо излъчване. Такъв е и домът в Тел Авив, който ще ви покажем. Такъв стил в обзавеждането на апартамента или къщата са идеални в случай, че искате да притежавате място, където да се отпуснете след дълъг ден и в същото време да е изпълнен с практичност. Гледката от тази недвижима собственост е в градска обстановка, но представете си този стил на фона на красиви плажни ивици и кристално море. Този дом е проектиран от екип архитекти от студио „Pitsou Kedem Architects“ и притежава стил, обгърнат от инфинити басейн.

Съвременна резиденция с инфинити басейн

rezidenciq kashta basein savremenen stil eksterior

За собствениците на съвременната резиденция спортът и релаксът е от съществено значение. Затова е на лице присъствието на инфинити басейн. Плуването е спорт извествен със способността му да отпусне духа и мозъчната дейност. Как да не се изкуши човек да прекара възможно най-много време в него? Петият етаж от тази резиденция е посветен на активната почивка и красивите моменти в хола, който е с високи френски прозорци, свързващи го с басейна. Това потвърждава мнението ни, че присъстващите определено ще успеят да релаксират в дом в такъв стил. Ето още една причина и вие възможно най-скоро да се опитате да се сдобиете с подобен.

Семпъл и елегантен интериор в съвременна резиденция

kashta rezidenciq savremenen stil obzavejdane kuhnq trapezariq interior

Стъклените прозорци, разпростиращи се от пода до тавана, предоставят възможност на живущите в съвременната резиденция и на посетителите им да се насладят на гледката от високо към града. Използвани са на всеки от етажите, за да не се изпусне и миг от градския пейзаж. Цялостният интериор е облечен в неутрални цветове, характерни за съвременния стил, за да запази елегантността си и семплото си излъчване. Само по този начин собствениците ще могат пълноценно да се насладят на отпускащите преживявания в дома си. Дървените повърхности и мебели приветстват с уют всеки прекрачил прага.

rezidenciq kashta stalbi interior obzavejdane savremenen stil

Чудесно стоманено стълбище и асансьор свързват петте етажа в красивата резиденция. В помещенията са комбинирани комфорт и елегантност, съчетани с достатъчно уединение за собствениците. А красивият инфинити басейн на терасата на последния етаж е перлата в короната.

kashta rezidenciq savremenen stil basen darvo parket terasa staklo

Стъклен парапет заобикаля басейна в съвременната резиденция

rezidenciq kashta eksterior basein staklo parapet terasa

Обзавеждане в съвременен стил в резиденцията в Тел Авив

rezidenciq kashta interior hol obzavejdane divan masa prozorci

Интериорен дизайн на трапезария в съвременен стил 

rezidenciq kashta interior trapezariq kuhnq obzavejdane

Стоманено черно стълбище разположено между етажите в резиденцията

kashta rezidenciq obzavejdane savremenen stil interior stalbi stomana

Между един от етажите в резиденцията е разположена домашната библиотека

kashta rezidenciq savremenen stil interior stalbi biblioteka darvo

rezidenciq banq kashta obzavejdane savremenen stil interior vana

rezidenciq fasada savremenen stil eksterior bqlo kafqvo terasa

rezidenciq savremenen stil eksterior fasada bqlo kafqvo staklo terasi