- Advertisement -
Хороскоп

Зодии съвместимост – кои са най-успешните двойки в зодиака

zodii suvmestimost

zodii suvmestimost

Тайната зодии съвместимост – разгадана. Зодии и връзки – разберете кои са най-успешните двойки в зодиака.  Забелязали ли сте, как някои двойки са много силни заедно, лесно се разбират сякаш с поглед и връзката им не е поредица от компромиси, а едно лесно партньорство, в което и двамата се чувстват добре, следват интересите и амбициите си и знаят, че каквото и да се случи, половинката им ще застане плътно зад тях и ще ги подкрепи? Истината е, че личността на единия подчертава качествата на другия толкова перфектно, че е истинско чудо как са се намерили и са се допълнили толкова съвършено, нали? Като че ли никой не ги помни като необвързани, защото са заедно толкова отдавна. Всъщност, по отделно те са толкова еднакви…или различни. Дори понякога е трудно да се обясни защо си пасват толкова добре.

Един от възможните начини да се открие най-съвместимият партньор е чрез съвместимостта на  отделните зодии. Привличането към определени хора идва естествено, обикновено базирано на влиянието на отделната личност, родена под знака на правилната зодия. Любопитни ли сте да разберете коя зодия е най-съвместима с вашата? Проверете по-долу кой е перфектният избор за вас от целия зодиак.

Зодии съвместимост – кои са най-успешните двойки в зодиака

Зодия Телец (20 април – 20 май) и Зодия Рак (21 юни – 22 юли):

Родените под знака на Телец и Рак са лоялни, грижовни и мили с другите. По този начин, те ще бъдат лоялни, грижовни и мили един с друг. Те са от онзи вид двойки, които са толкова страстно влюбени един в друг, че изглежда на другите, че проявяват признаци на ревност.

Зодия Близнаци (21 май – 20 юни) и Зодия Овен (21 март – 19 април):

Представителите на Близнаци и Овен са независими по характер, но също така и ентусиазирани. Чувството за приключение на Овен задоволява Близнаци, така че на моментите, които прекарват един с друг, никога не липсва вълнение. Те са по-склонни да опитват нови неща заедно, защото имат достоен съучастник в изпълнението на идеята.

Зодия Лъв (23 юли – 22 август) и Зодия Лъв:

Да, перфектен партньор на един Лъв е някой, който е толкова уверен и амбициозен, колкото него. Тъй като Лъвовете са естествено окуражаващи, това е двойката, която ще се мотивира взаимно във всичко. Те ще се отнасят един към друг като крал и кралица и никога няма да се задоволят с по-малко, когато става въпрос за щастието на другия.

Зодия Дева (23 август – 22 септември) и Зодия Дева:

Също като Лъвовете, Девите намерят утеха в други Деви, защото те отговарят на техния логичен и аналитичен ум. И двамата оценяват комфорта в правенето на планове и графици. Въпреки, че не могат да покажат взаимно  обичта си така открито, както другите зодиакални знаци, те не трябва да се доказват; те вече познават чувствата на другия.

Зодия Везни (23 Септември – 22 Октомври) и Зодия Козирог (22 декември – 19 януари):

Представителите на зодиите Везни и Козирог са класически пример на това, как противоположностите се привличат. Везните обичат да са социални и около хората, докато Козирозите предпочитат уединението и независимостта. Везните са отстъпчиви и приказливи, но мързеливи; Козирозите са строги, недоверчиви, но трудолюбиви. Това е точно причината оптимистичния характер на Везните да може да отпусне Козирога и Козирогът да може да насърчи Везните да работят по-усилено. Те взаимно се уравновесяват.

Зодия Скорпион (23 Октомври – 21 ноември) и Зодия Стрелец (22 ноември – 21 декември):

Независимостта е общата черта, която свързва родените под знака на Скорпион и Стрелец. Скорпионът е заземен, но Стрелецът е неспокоен. Скорпионите са склонни да чувстват техните емоции с пълна сила, докато Стрелците ги съдържат. Но когато става дума за любов и двете зодии са предпазливи и защитават сърцата си. Това е двойка, която не е свързана задушаващо; те си дават един на друг достатъчно пространство, за да бъдат самите себе си.

Зодия Водолей (20 януари – 18 февруари) и Зодия Риби (19 февруари – 20 март):

Въпреки, че Водолей е независим там, където Риби е зависим, техните креативност и въображение ги обединяват. Риби, макар с вдигнат гард в началото, обича да говори за обекта на интереса си, а Водолей обича да стимулира разговорите. Водолеите са спонтанни – нещо, които Рибите тайно обичат.

 

източник:popsugar.com