Зодии и дамски чанти

дамски чанти

Дали има някаква връзка между представителките на отделните зодии и предпочитаните от тях дамски чанти? Това трябва да се провери. Вижте според звездите коя е най-подходящата чанта за вашата зодия.

Не е нужно да вярвате в хороскопи, за да знаете, че вашата личност и начин на живот диктуват вида на чантата, която носите.  На пчелите работнички им трябва структура, безгрижните духове изискват спокойни текстури, а момичета, които са вечно на път, желаят олекотени видове. Така че, когато става дума за трудното решение кой стил дамски чанти е точно за вас, ние смятаме, че трябва да оставите своя зодиакален знак да  свърши работата вместо вас.

Зодии и дамски чанти

зодии и дамски чанти

ЗОДИЯ РАК (21 юни-22 юли)

Вие сте най-лоялните и съпричастни приятели в групата и се нуждаете от надеждна, голяма и истинска кожена чанта, която ще е до вас в продължение на години и години. Вземайте я навсякъде с вас, защото това ще бъде най-близкият ви другар.

зодии и дамски чанти

ЗОДИЯ ЛЪВ (23 юли- 22 август)

Ех, само ако всички ние бяхме безгрижни като вас, весели Лъвове. Трябва ви игрива чанта, която е достатъчно дръзка за вечерна среща, но все пак достатъчно практична за разходка в парка през почивните дни.

зодии и дамски чанти

ЗОДИЯ ДЕВА (23 август-22 септември)

Сериозно, Деви: вие цените организацията и никога не позволявате на нищо да застане на пътя на бизнеса. Имате нужда от чанта, която е здрава и подходяща за работа и ежедневна  употреба, но може ли да ви предложим дамска чанта в пастелно розово – толкова сладка, колкото вашата нежна душа?

зодии и дамски чанти

ЗОДИЯ ВЕЗНИ (23 Септември-22 октомври)

Решения, решения. Задълбочените Везни може да имат проблеми с вземането на решение между структурирана чанта с къси дръжки и сладка малка чантичка, която се носи през тялото. Така че, какво ще кажете за нещо по средата?

зодии и дамски чанти

ЗОДИЯ СКОРПИОН (23 октомври-21 ноември)

Вие, момичета, не харесвате излишните украшения, ето защо искате да запазите нещата истински и прости. Една лъскава черна чанта, минаваща през тялото, никога няма да ви разочарова, без значение от сезона.

зодии и дамски чанти

ЗОДИЯ СТРЕЛЕЦ (22 ноември-21 декември)

Вашият приключенски дух и жажда за промяна предполагат, че трябва да бъдете готови да тръгнете за някъде за една минута. Опитайте с елегантна, италианска, кожена раница, която можете да люлеете върху рамото си, докато бързате да се срещнете със следващото си бягство.

зодии и дамски чанти

ЗОДИЯ КОЗИРОГ (22 декември-19 януари)

Вие сте традиционалистки: имате нужда от чанта с изтънчен нюх, която е също така класика и извън времето като самите вас. Вземете си модел  в топъл неутрален тон, който ще работи с всеки тоалет.

зодии и дамски чанти

ЗОДИЯ ВОДОЛЕЙ (20 януари-18 февруари)

Вашата любезна личност страни от странни и чудати неща, така че си вземете една чанта, която е в ненатрапчив цвят, който ще ви държи спокойни по време на тичането  по  всички тези задачи в неделя следобед.

зодии и дамски чанти

ЗОДИЯ РИБИ (19 февруари-20 март)
Вие сте родени за живот сред водните организми, добродушни Риби. И ние знаем, че сте хвърлили око на една интересна плажна чанта с пискюли  в продължение на месеци, така че давайте напред. Ще я използвате през цялото лято.

зодии и дамски чанти

ЗОДИЯ ОВЕН (21 март-19 април)

Никога не сте от онези, които се возят на задните седалки и имате нужда от чанта, която може да се справи с вашата енергия и решителност, за да се справите с всеки краен срок в натоварения си график. Ето: структурирана чанта в цвят дълбока лавандула, която ще ви бъде верен помощник.

зодии и дамски чанти

ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ (20 април-20 май)

Качество на изработка и практичност – това са чертите, които търсите във всички аспекти на живота си, така че изберет мека кожена чанта с шнур в топла охра, на която можете да разчитате за години напред.

зодии и дамски чанти

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ  (21 май-20 юни)

Ние знаем, че има две страни на вашата история: от една страна, имате нужда от мек сак, който е подходящ за ежедневна употреба, и от друга страна ви трябва фънки чанта, която е толкова ярка, каквито сте и вие. Ето защо една кожена чанта с камъчета в ярък коралов цвят е перфектната смес от вашата двойна личност.

източник:purewow.com