Грижа за кожата

4 лесни начина да освежите лицето си

lesni nachini svejo lice

В забързаното ни ежедневие често ни се случва да придобием изморен вид, но и за това имаме решение, което ви представяме в 4 лесни начина да освежите лицето си. Да промените рутината, която сте създали в начина си на гримиране, не означава да правите драстични промени във визията си или в банковата си сметка.

4 лесни начина да изглеждате здрави и бодри

lesni nachini da osvejim liceto si

1. Пробвайте различен начин да очертаете очите си.
Писнало ви е от черното? Добавете кафявото и виненото, като цветове в грима си за очи. Изключително изтънчено би стояла очна линия във винен цвят. А като стана въпрос за винен цвят, марсала е цветът на 2015. Ето още една причина да изпробвате. По отношение на сенките, едни кафяви сенки върху сини очи са перфектен избор, както и лилави нюанси върху зелени очи или сини върху кафяви очи.

2. Няма по-лесен начин да освежите погледа си от това да придадете обем на косата си. Изберете подходяща прическа, която да отива на формата на лицето ви и право напред към обемиста коса.

Вълшебни продукти от чантичката ви с гримове

lesni nachini svejo lice pudra spirala

3. Използвайте пудра за лице и молив за вежди. Ако сте склонни към омазняване в Т-зоната, ето го подходящият трик, с който да се освежите. Ще създадете завършен вид на грима си, ще омекотите чертите си и доста ще освежите лицето си. Моливът се оказва вълшебно средство да оформите веждите си и по този начин да изпъкне окото ви.

4. Сменете спиралата си за мигли.
Лесен начин да освежите лицето си е като смените спиралата си. Не попадайте в коловоз с изпитани продукти, които да продължавате да ги купувате отново и отново. Вярно, че така ще сте сигурни, че няма да купите нещо, което не ви харесва. Допитайте се до по-компетентни продавач-консултанти за нещата, които ви интересуват. Ако до сега сте използвали такава, която е за издължаване на миглите, изпробвайте друга, която е за обем и обратното. Идеалният вариант е да намерите продукт, който хем удължава, хем придава обем. Дори може да смените цвета и. Черното е обичайният цвят, но ако имате кестенява коса, чудесно бихте изглеждали с кафява спирала.