пъпки

Пъпки по лицето – какви са натуралните и напълно безвредни методи за лечението им.

Ако страдате от пъпки и акне, а масовите продукти за лечението им не ви действат, естествените средства може да бъдат отговора за вашия проблем. Натуралните продукти за грижа за кожата могат да помогнат за лечение на гнойни пъпки на хормонално ниво, тъй като те са без химикали и токсини, които причиняват дискомфорт на типове кожа. Ето защо те са най-безопасни за премахване на пъпки.

Пъпки по лицето – натурални методи за лечение

Пъпките са преди всичко бактериален проблем, ето защо ако страдате от лошо състояние на кожата, причинено от тях, най-добре потърсете естествени продукти за грижа за кожата, съдържащи антибактериални и антимикробни агенти. Те включват:

  • Масло от чаено дърво – антибактериалният компонент е препоръчително да се прилага върху образуваните пъпки директно като “място на buy levitra now bayer лечението”.
  • Ябълков оцет – не само, че може да помогне за изчистване на податливата към образуване на пъпки и акне кожа, когато се приема през устата през деня, но той също така може да се прилага локално, за да убие бактериите и микробите, докато изтегля токсините.
  • Хамамелис – естествено стягащо средство, което помага в борбата с излишъка на производството на масла в кажата и за намаляване на възпалението.
  • Био алое вера гел – това може да бъде един чудесен овлажнител за някои податливи на пъпки видове кожа. Той може да бъде полезен в избледняване акне белези, намаляване на възпалението и подобряване на хидратация.
  • Леките етерични масла от жожоба, масло от шипки и бадемово масло могат да бъдат ефективни при успокояване на проблемна кожа. В допълнение към тях, прясно приготвената овесена каша голямо естествено помощно средстви за намаляване на възпалението, свързано с появилите се пъпки.

Трябва да се има в предвид, че докато някои продукти за лечение на пъпките могат да изчистят петната от кожата в краткосрочен план, естествените анти-акне продукти могат да имат дългосрочни ползи за красотата. Агресивните медикаменти, които обещават бързо решение на проблема обикновенно оставят кожата суха и груба, докато естествените алтернативи са по-склонни да повишат хидратацията и мекотата на кожата като цяло.

източник:beautyheaven.com.au