Всичко за косата

Rose brown или розово-кафяв цвят за брюнетки

rozovo kafqv cvqt za brunetki rose brown

В сезона, в който всеки иска да изсветли косата си, но не и да предприема екстремни промени, има нова тенденция за косата. Изсветляването може да причини доста щети, така че ако искате да избегнете това и сте брюнетка, новия тренд за розово-кафяв цвят за коса е за вас. Тази тенденция вече е навсякъде в Instagram, така че има изобилие от вдъхновение за това как да бъдете с цвят rose brown.

Нейният корен е основан на така популярната rose gold (розово злато) коса. За да получите този цвят на косата първо трябва да я изсветлите. За щастие тази нова идея предлага безпроблемно решение за тези с по-тъмен цвят на косата. Този вид включва подчертано червени и розови акценти, направени върху кафява коса. Розово-кафявият цвят е идеален за тези, които имат светлокафява коса. Оранжевите или червените нюанси са голям плюс. Но всъщност, няма причина да се притеснявате, дори ако цветът на косата ви е много тъмен. Базираният в Лондон колорист Джош Ууд казва, че можете да постигнете розово-кафяв външен вид, като добавите балеаж само към краищата на косата си.

rose brown rozovo kafqv cvqt za brunetki

Един от първите, който предложи този розово-кафяв цвят за коса за пролетта, бе австралийският коафьор Thi Thao Tu. Удивителна комбинация от кафяви и розови нюанси с бляскав ефект. Интернет буквално веднага полудя по тази комбинация. Вместо да заложите на класическия медов оттенък, бронде или блондинка, сега можете да превърнете косата си в легло от рози. Това е мек нюанс, който ще даде измерение и гланцово покритие на всека брюнетка, търсеща фина трансформация на цвета на косата.