Всичко за косата

Прическите с къдрици на звездите

178views

pricheski s kudrici

Прическите с къдрици на звездите – да почерпим вдъхновение от тях!

От хлабави вълни до стегнати “пружинки” – напоследък има толкова много разнообразни прически с къдрици, на които да се възхищаваме. Независимо дали предпочитате да оставите косата си естествено небрежно и диво разпиляна или да подходите по-креативно към оформянето на вашата прическа чрез тънка маша за коса, ето вдъхновението, от което се нуждаете, в лицето на любимите ни известни личности.

Прическите с къдрици на звездите

pricheskite

Хлабавите вълни на Лорд изглеждат много естествено. Дългата й прическа с къдрици пада разкошно върху раменете, а нейните блясък и обем я правят подходяща за специални поводи не по-малко от останалите официални прически.

pricheski za kudrava kosa

Спираловидните къдрици на Шакира са нейната запазена марка. Това е една от прическите, които те карат да си представяш, че певицата току-що се връща от плажа.

kudrava kosa pricheski

Пухкавите къдрици на Риана са естественото състояние на косата на певицата. Тя обича да експериментира с прическите си и можем да я видим както с къдрава коса, така и с права коса в различни цветове и дължини.

pricheskite za kudrava kosa

Леона Луис е трудно разпознаваема с тази къдрава прическа за средно дълга коса в рус цвят. Певицата явно също е решила да избяга от амплоато, с което сме свикнали да я виждаме и да експериментира с пухкави къдрици.

idei za pricheski za kudrava kosa

С къдравата коса могат да се стилизират различни лесни прически, които да бъдат подходящи за специални поводи.С малко усилия  можете да я оформите като различни изискани прически за бал или сватбени прически с прибрана коса.

pricheskite s kudrici

Прическите със стегнати спирали като на Кери Уошингтън също са опция за къдравите коси. Те изглеждат много интересно и създават обем дори и на най-тънката коса.

pricheski s kudrici

Няма по-разкошна от къдравата прическа за дълга коса и Зендая е поредното доказателство за това. Американската актриса, певица и танцьорка е повече от очарователна с нея.

pricheski za estestveno kudrava kosa

Къдриците стоят добре и на прически за къса коса. Прическите в този случай изискват минимални грижи за оформянето им често е достатъчно съвсем малко количество стилизиращ продукт.

pricheski na sitni kudrici

Кой е казал, че къдриците не могат да се боядисат в омбре? По този начин изглеждат още по-игриви, а освен това се придава измерение на цялата дамска прическа. Вижте колко добре се получава при подобна прическа за средна коса.

kudrava kosa pricheski

Така модерните през последните няколко години  прически каре също изглеждат много добре на къдрава коса. Разгледайте още от прическите на звездите по-долу, ако търсите вдъхновение за оформянето или подстригването на вашите къдрици.

pricheskite s kadrici

pricheski s kadrici

pricheskite s kadrici

pricheskite za kudravi kosi

pricheski s kudravite kosi

kudravi kosi pricheski

estestveno kudrava kosa pricheski

 

източник:marieclaire.com