Маникюр

Маникюр със златен дизайн

manikur zlatisto shampansko brokat

Има толкова много различни идеи, когато става въпрос за дизайн на нокти и ние винаги се стремим да намерим за вас най-доброто от тях. Днес сме избрали маникюр със златен дизайн, от който можете да почерпите идеи и вдъхновение, а защо не и направо да ги изкопирате?

Блясъкът на златото е добър избор за топлия сезон. Той напомня за блясъка на слънцето и летните горещини. Можете да изберете маникюр, на които всички нокти да имат блясък или можете да покажете творческото си Аз и да го комбинирате с други цветове. Златният цвят може да изглежда добре в комбинация с много нюанси, така че няма да е трудно да съчетаете с подходящ лак за нокти този конкретен цвят. Най-добрите комбинации могат да бъдат направени с черно, бяло, бордо или розово. Всичките тъмни нюанси също изглеждат много добре в контраст със златистото. Вижте нашите предложения по-долу и изберете по какъв начин да добавите златен блясък към вашите нокти.

Красив маникюр със златен дизайнmanikur zlatisto sivo

Този тип златен маникюр може да се постигне като заложите на сива основа, а за декорация изберете камъчета и линии в геометрични форми. Различният дизайн на всеки пръст сега е основен тренд в маникюра и ще изглежда атрактивно на вашите нокти.

manikur cherno zlatno nokti

Обърнатият френски маникюр също е една от тенденциите за сезона. Заложете на класическата комбинация черно и златисто, като използвате блещукащия златен лак за първи слой, а за втори използвайте по-тъмния нюанс.

manikur cherno zlatisto

Пробвайте тази идея за маникюр със златен декор, като редувате ноктите с черно, златен брокат и златни нокти с черни точки. Това е един начин да внесете ретро вайб към настроението си.

manikur marsala zlatisto nokti

Марсалата е цветът на годината и това се доказва, като го виждаме навсякъде и под всяка форма от шапки и обувки, до рокли и панталони, а сега даже и по ноктите!

Още идеи за маникюр със златен дизайн

zlatno cherno manikur

bqlo cherno manikur nokti zlatno

bqlo zlatisto manikur

manikur sas zlaten dizain

manikur zlatist brokat

manikur zlatisti nokti brokat

manikur zlatisto cherno

manikur zlatisto marsala nokti

 

Inline
Inline