Мода и Стил

10 марки обувки за малки крачета

malki obuvki tendencii prolet

За повечето жени намирането на обувки, които да са им по мярка, в действителност не им е проблем. Вярно е, че понякога заради различните марки и модели може и да има леко несъответствие, но ако носите размер 37 и 38 е по-лесно да откривате идеално пасващи обувки. За жените с малки крачета, които носят под 36-ти размер обувки им е по-трудно да намерят подходящия размер и борбата там е голяма. Предполагаме, че реална причина за това, все пак е вихрушката от заглавията през последните няколко години, които разтръбиха факта, че нашите краката стават все по-големи и това кара брандовете да увеличат средно с два размера обувките си през последните четири десетилетия. Според американската действителност, средният женски крак е с размер 37,5 през 1960 г., достигайки до 38 през 1970 г. Днес, средната американска жената е с размер обувка между 41 и 42, съобщава The Independent.

Тук е момента да сме благодарни, че масово обувките на българския пазар се носят от Китай. А там, знаем жените са с много малки крака и американските обувки, могат даже да ги използват за канута. И все пак какво правим, когато искаме да си купим хубави дизайнерски обувки, които да са различни от масовата продукция и да са здрави и качествени. Изкарали сме ви списък с брандовете, които предлагат обувки за  малки крачета. 

Обувки за малки крачета

obuvki aldo

Кожени сандали, $160; Флорални обувки с ток, $80; Luma чехли, $50

Започваме с Aldo, чийто обувки могат са се намерят в американските молове, за жалост рядко се откриват на българския пазар. Въпреки това, ако скоро ще посещавате САЩ можете да наминете и през техните магазини или да си поръчате онлайн. Това, за жалост е проблем с много американски брандове, в чийто обувки се влюбваме и не можем да ги имаме заради техния шовинизъм. Ехо! В 21 век сме! Дайте малко красиви американски обувки и към стария континент.

obuvki asos

Пайетени кецове, $45; Сандали с тропически принт, $63; Черни обувки, $54

Това е меката на евтини, модни дрехи и аксесоари. ASOS има разнообразие от марки, но е със собствен етикет и разполага с разнообразие от готини, достъпни обувки, които започват с 36-ти размер.

obuvki eileen fisherКожени ниски обувки, $158; Сребристи сандали, $195; Ниски гуменки, $175

Въпреки репутацията си на бранд за майки на средна възраст Eileen Fisher попада точно в съответствие с текущия тренд за минималистични обувки. Обувките на марката не са изключение и започват от 36-ти размер.

obuvki jcrewСандали Marlow Mules, $158; Сандали Tassel, $138;  Чехли Fabric D’Orsay, $148

Всички знаем, че J. Crew претърпя голяма модна метаморфоза през последните няколко години и обувките при тях не са изключение. Познати на пазара като бранд с класически стил и забавните им интерпретации обувките при тях започват от размер 36.

obuvki jeffrey campbell

Червени обувки,$169; Blue Croco, $179.95; Barstow боти, $189.95

Когато става дума за достъпни, иновативни и тенденциозни обувки, малко марки имат погледа и духа на Jeffrey Campbell. Продавани са в десетки магазини с масови производства, марката е известен със своите впечатляващи стилове, които са естетически разнообразни.

obuvki loeffler randall

Сандали Luz Tassel, $395; Сандали Echo Slide, $275; Боти Ella Stacked, $395

Това е ултра-модерна и независима марка за аксесоари и е обичана заради различния си вайб, който е много ежедневен и е абсолютен хит от самото си основаване през 2005.

obuvki rag and bone

Високи кецове $425; Велурени боти Sullivan, $495; Боти Dixon, $525

Въпреки, че те са особено любими и тачени за своите обувки, всички Rag & Bone обувки започва в размер 36.

obuvki sam edelman

Черни сандали Brahma, $140; Jazz сандали, $175; Боти Petty, $130

Още една марка известна със своите тренди и достъпни обувки, Sam Edelman предлага огромно разнообразие от стилове, започващи от размер 35, от сандали до боти и ботуши.

obuvki sensoСандали Rhiannon I Lace-Up, $212; Сандали Ily, $176 ; Обувки Leopard Pony, $155

Основана през 1980 г. от съпружеското доу – Скарлет и Ким Мелер, SENSO е австралийска марка за обувки. Семейство Мелер след като забелязал една празнина на пазара за висококачествени модни обувки на достъпни цени решили да запълнят тази дупка със успешното SENSO, което се превърща в един от най-популярните съвременни марки в Австралия.

obuvki vince

Чехли Emilia, $275; Сандали Kyra Python, $425; Сандали Orson, $195

Всичките обувки на луксозната съвременна марка Vince започват от 36-ти размер, включително шикозниите ниски еспадрили и кожените сандали.

Inline
Inline