Ревюта

Givenchy пролет-лято 2015 с много кожа

givenchy prolet-lqto 2015

Givenchy пролет-лято 2015 се е фокусирала върху черната фантазия. Тя е и основната концентрация на марката за този сезон. Колекцията е абсолютно зашеметяваща до перфектност0, представена ултра-бляскаво през Парижката седмица на модата. Givenchy идва, за да попълни редиците на шикозните и дързки визии с предложения за предстоящия сезон, показващи най-прекрасните и ярките образци на елегантност с най-възможния модерен външен вид. Това, което прави пролетната колекция на френската модна къща толкова специална е вероятно общият подбор на по-тъмни нюанси, идващи с интересни дизайнерски интерпретации и перфектни и страхотни комбинации с други детайли и вибрации дизайни. Така че това произведение, всъщност, е успешна и запомняща се линия, с участието на най-популярните и модерни мотиви на всички времена, съвместно със съвременните предпочитания. Колекцията изглежда дръзка с корсети, умопомрачителните ботуши, деликатни дантели и разбира се – много кожа.

Визиите на Givenchy пролет-лято 2015

givenchy prolet-lqto 2015

„Всъщност се връщам към това, което правех в началото, преди 10 години за Givenchy, когато пристигнах.“, каза Рикардо Тиши след своето произведение – успешното шоу за визиите на пролет 2015. Фокусът на линията му за топлия сезон е изцяло стила.  Като се вглеждаме по-отблизо в основните части, които създават Givenchy пролет-лято 2015, най-очебийните, които откриваме са едни много забележителни и любопитни облекла, като изцяло черни мини рокли, комбинирани с някои перфектно изработени прорези съчетани дълги кожени високи до бедрото ботуши.

Смесица между Жана д’Арк и модерен гладиатор

givenchy prolet-lqto 2015

Древните гладиаторски мотиви бяха следващото вдъхновение за парчетата, които са не само в монохромното черно и бяло, но има и рокли в кафяво. Те са изцяло повлияни от стила на древния гладиатор. Дълги жилетки в черно и бяло от шифон и коприна, деколтета с връзки и плисираните поли са едни от най-впечатляващите и забележителни парчета от колекцията. Асиметричните форми и блещукащите с деликатни плисета дрехи са крайните закриващи визии за Givenchy пролет-лято 2015 г. Рикардо Тиши добави супер мрачна, но модерна колекция в списъка на най-добрите шоута за тази година.

givenchy prolet-lqto 2015

givenchy prolet-lqto 2015

givenchy prolet-lqto 2015

givenchy prolet-lqto 2015

givenchy prolet-lqto 2015

givenchy prolet-lqto 2015