Направи си сам

Начини за съхраняване на бижута

nachini za sahranienie na bijuta

Очевидно, кутиите за аксесоари не са от най-добрите начини за съхраняване на бижута. Да си признаем, че и нашите кутии за бижута се намират в ужасно състояние. И разбира се, обвиняваме времето заради това. Все пак, една модерна и съвременна жена винаги бърза и в последния момент си избира с какво да освежи тоалета си. В повечето случаи, това са най-любимите ни накити, с които сме се сдобили наскоро. Всяка една от нас е стигала до момента, в който изсипва всичко от кутията за бижута, за да намери това, което й трябва. А ако това, което търсим е огърлица или някоя гривна, то 100% ще ги открием в някоя странна плетка. И тук идва мистерията – ние ги слагаме съвсем културно и мирно в кутията, а на сутринта ги намираме заплетени една в друга, като че ли през нощта са си спретнали интимен бижу-купон без нас. И ето стигаме до момента, в който се нуждаем от нов вариант, в който бижутата ни да са под контрол. Ние сме ви намерили няколко интересни идеи. Вижте дали ще намерите нещо подходящо и за вас.

Оригинални начини за съхраняване на бижута

kartina za sahranienie na bijuta

Един много артистичен начин, по който можете да си съхранявате бижутата. Харесайте си голяма рамка и вместо картина в празната част сложете бяла коркова дъска, където можете да закачате и бижутата си. Така те не само, че ще украсяват вашата визия, когато излизате, но и ще са интересен интериорен декор.

Интересни идеи за съхранение на бижута

chashi za sahranqvane na bijuta

Красивите порцеланови чаши са един от начините за съхраняване на бижута. В тях можете да „складирате“ големите си обеци, гривни и масивни колиета. Поради факта, че чашата няма капак от горе, както при кутиите, ще са ви на по-нагледно място бижутата.

chiniq za sahranqvane na bijuta

Ако сте по-голям фен на перлите и огърлиците и колиетата тази чиния за сладки е идеалният вариант за съхраняване на бижута. Изглежда много нежно, интересно решение е и улеснява издирването на накити.

nachini za sahranqvane na bijuta

interesni nachini za sahranqvane na bijuta

funkcionalni nachini za sahranqvane na bijutata

nachini za sahranqvane na bijuta

zakachalka za sahranqvane na bijuta

kutiq za qica za bijuta