Направи си сам нежни рисунки на цветя върху кошница

napravi si sam

Направи си сам нежни рисунки на цветя с ефект акварел върху обикновена кошница и я превърни в красив аксесоар. Всички обичаме да гледаме рисунки с водни бои, но ние самите не винаги можем да създаваме красиви неща с тези цветни боички. Предполагаме, че се изискват умения и талант, които не притежаваме, макар винаги да сме искали да можем да бъдем по-близки с изобразителното изкуство. Е, не е нужно да сме много сръчни, за да опитаме този проект за свободно време, който е подходящ за по-големи деца и възрастни, които имат чувство за естетика и желание да творят.

Направи си сам рисунки на цветя върху кошница

napravi si sam

Тези рисунки с ефект акварел са направени всъщност с акрилни бои. Номерът при декорирането на тази акварелна кошница е да се разводнят няколко цвята акрилни бои. Вземете стъклена купа с вода и разводнете всички бои, които ще използвате за нежните рисунки. Пригответе си коралово, розово, синьо, бяло, оранжево, цикламено и зелено от палитрата, както и бяла кошница за декориране.

napravi si sam

Започнете първо с рисунките на сини цветя. Разводнявайте надолу боята, за да се получи един много мек син цвят, с който да запълните грубите цветни фигури. Рисувайте най-вече в предната част на кошницата и след това върху задната и вътрешната страна на коша. След това разводнете кораловия цвят, а след това и розовия. Всяко ново цвете, което рисувате, започвайте с много разводнена боя и след това постепенно добавяйте повече цвят, за да придадете на рисунките акварелен вид с наслояването.

След като боята изсъхне напълно, използвайте черен фулмастер, за да създадете цветни акценти. Може също да използвате бронзов маркер, за да добавите точки и измерение в празното пространство.

napravi si sam

Украсената с цветя изрисувана кошница може да се използва по много начини. В нея могат да се поставят атрибути за пикник като салфетки, леки чинии, сламки и чаши за еднократна употреба и да служи като мини кошница за пикник. Разбира се, може да се използва и с декоративна цел.

napravi si sam

napravi si sam

napravi si sam

 източник:delineateyourdwelling.com