shokirashto polezna kniga

Шокиращо полезна книга от Емилия Белчева е издание, което всеки, имащ отношение към здравето и красотата си, трябва да притежава.

Авторката Емилия Белчева, която е позната като създател на Здравна Академия Белчеви и на SEMMA (спорт, изправящ гръбначни изкривявания и лекуващ астма), споделя с читателите своите съвети за сваляне на метаболитната възраст, за удължаване на живота и за подпомагане на регенерацията на тъканите и органите в тялото. Като експерт по красота и здраве с повече от 10 години опит зад гърба си и хиляди доволни клиенти, единствения за България международен лектор и треньор по ФейсБилдинг разкрива начините  за лечение на акне, за стягане на лицевия контур и за премахване на торбичките, тъмните кръгове и бръчките около очите. Методите й за заличаване на разширени вени и целулит са лесни и достъпни за всички. Научавайки хората как да променят рутинните си навици, тя прави полезните неща лесни и приятни за прилагане на практика. Изхождайки от идеята, че нещата, които правим всеки ден, ни определят, тя ни показва как да станем една по-добра версия на себе си само с коригирането на някои малки неща в ежедневието.

В своята Шокиращо полезна книга Емилия Белчева споделя мисията си да удължи живота на хората и желанието си заедно да променим света. Всеки един индивид е важен и ценен както за себе си, така и за хората около него. Ето защо правилната стойка, подходящата храна и грижата за себе си са неща, които са от съществено значение както за визията, така и за настроението. Защото „храната определя хормоните, които произвеждаме, а хормоните определят какви сме“. Когато си набавяме нужните микроелементи от подходящата сол и спрем да консумираме храните, които разпадат колагена в тялото ни, а също така започнем да спим правилно и да предоставяме условия на лимфната ни система да работи пълноценно, ние не само ще започнем да се чувстваме по-добре, но и ще изглеждаме по-млади.

Между изненадващо чистите червени корици на четивото са поместени 88 теми и материали, разположени върху 308 страници.

Може да закупите Шокиращо полезна книга на Емилия Белчева от книжарниците в цялата страна или като последвате този линк от тук:

https://semma.bg/product/shokirashcho-polezna-kniga