По женски

Коя Дисни принцеса си според зодията?

disni princesa spored zodiqta

disni princesa spored zodiqta

Знаеш ли коя Дисни принцеса си според зодията си? Ако някога си смятала, че си приличаш с Ариел или Бел и си се чувствала свързана с някоя приказна героиня на някакво различно ниво, вероятно звездите се опитват да ти кажат нещо. Ти и любимата ти Дисни принцеса може да споделяте еднакви качества, базирани на твоята зодия. Вижте какво казва рождената ти дата за теб и красавицата от приказната, която харесваш.

Коя Дисни принцеса си според зодията?

disni princesa spored zodiqta

Овен – Жасмин

В теб бушуват страст, кураж и неспокойна енергия. Твоята увереност и решителност са едновременно твоята сила и слабост.  Търсиш отговори на лични и метафизически въпроси. Не се страхуваш да поемаш рискове, за да откриеш какво ще се получи. Ти си още привързана, флиртуваща, смела и винаги готова да се състезаваш. Овните са сред най-сложните и динамични зодиакални знаци, така че бъди сигурна, че животът ти, както този на Жасмин, никога няма да е скучен.

disni princesa spored zodiqta

Телец – Рапунцел 

Обичаш красивите неща и физическите удоволствия. Ти си социална, силна, стабилна и много, много ината. Супер-защитена си от хората, които те обичат и понякога се съпротивляват на промяната. Имаш добро чувство за хумор, романтично сърце и тънка чувствителност.

disni princesa spored zodiqta

Близнаци – Тиана

Внимателна,  привързана и много любопитна, ти си изпълнена с бърза и често пакостлива енергия. Също както Тиана, ти си очарована от новите неща, но и дълбоко размисляваща и здраво работеща. Обичаш да говориш, цениш разговорите и търсиш равностойни партньори и приятели. Винаги си готова за следващото предизвикателство и приключение, което ще ти се случи.

disni princesa spored zodiqta

Рак – Пепеляшка

Ти си емоционална, фантазираща и много чувствителна. Също както Пепеляшка си с мек и привлекателен характер. Често си енигма за околните и те не трябва да се изненадват, ако покажеш своята ексцентрична, мистериозна или неуравновесенa страна.

disni princesa spored zodiqta

Лъв – Мулан

Ти си смела, страстна, упорита и най-важното – изключително лоялна. Ти си много уверена и роден лидер. Ти са с приключенски дух и искрено привързана, но може да се отдръпнеш от любимия, ако решиш, че в общ план той не е подходящ за теб. Можеш да постигнеш целите си в любовта и живота, защото имаш нужните качества за това.

disni princesa spored zodiqta

Дева – Бел

Ти си грижовна, работлива и практична. Самоотвержена, лоялна и мила като Красавицата. Обичаш да четеш, земна си и обичаш да комуникараш с хората. Имаш дълбоко чувство за хуманност и обичаш да постъпваш правилно. Дори и да те наранят, ти продължаваш оптимистично да вярваш в човешката доброта. Ето защо често даваш втори шанс. Ти имаш уникална, срамежлива красота, която грее над околните и се проявява в искрената ти състрадателност и съпричастност.

disni princesa spored zodiqta

Везни – Снежанка

Обичаш хармонията, мира и устойчивостта. Ти си честна, романтична, отзивчива и не харесваш конфронтациите. Внимателна и мила, ти си до някъде идеалист. Обичаш да си навън, търсиш спокойствието във връзката и в живота като цяло.

disni princesa spored zodiqta

Скорпион – Мерида

Ти си смела, гъвкава, изобретателна и страстна. По-мъдра си за възрастта си и драматичната ти натура може да бъде благословия и проклятие, но каквото и да се окаже, за теб е важно това, че прави нещата по-интересни. Също като Мерида, ти си открита, честна и отстояваща позициите си.

disni princesa spored zodiqta

Стрелец – Ариел

Игрива, ентусиазирана и изключителна оптимистка, ти обичаш промяната и цъфтиш на свобода. Екстроверт, който е открит и избухлив, но на моменти неспокоен и нетърпелив представител на зодията. Нищо не може да те спре да постигнеш целта си. Обичаш да изследваш и разнообразяваш живота си и нямаш намерение да забавяш темпото или да спираш скоро.

disni princesa spored zodiqta

Козирог – Елза

Отговорна, търпелива и много дисциплинирана, ти си усъвършенствала самоконтрола и го използваш при вземането на решения. Ти си независима, съвестна и се трудиш упорито, за да постигнеш желаното. Също както при Елза, за теб няма нищо по-важно от семейството и близките. Успехът те мотивира, а под твърдата ти обвивка може да се открие истински лоялен приятел и чувствителна душа.

disni princesa spored zodiqta

Водолей – Анна

Също както Анна, ти си темпераментна, чувствителна, енергична, но и срамежлива. За теб света е пълен с възможности и имаш нужда от ментални предизвикателства и стимулации, за да не скучаеш. Не понасяш да се чувстваш ограничавана и задържана против волята си. Нуждаеш се от свободата си, за да опознаваш света. Водолеите обичат да са обградени от интересни хора и да провеждат стимулиращи разговори с нови личности.

disni princesa spored zodiqta

Риби – Покахонтас

Лесно се сприятеляваш и допускаш в живота си всеки. От друга страна не си егоистична и често правиш жест, без да очакваш нещо в замяна. Ти си артистична, съпричастна, романтична и грижовна личност, която е способна да даде безусловно любовта си. Жадуваш за дълбока връзка с останалите и със света около теб. Интуитивната ти и мъдра натура ще ти помогне по пътя към постигане на целите ти.