disni princesa spored zodiqta

Знаеш ли коя Дисни принцеса си според зодията си? Ако някога си смятала, че си приличаш с Ариел или Бел и си се чувствала свързана с някоя приказна героиня на някакво различно ниво, вероятно звездите се опитват да ти кажат нещо. Ти и любимата ти Дисни принцеса може да споделяте еднакви качества, базирани на твоята зодия. Вижте какво казва рождената ти дата за теб и красавицата от приказната, която харесваш.

Коя Дисни принцеса си според зодията?

disni princesa spored zodiqta

Овен – Жасмин

В теб бушуват страст, кураж и неспокойна енергия. Твоята увереност и решителност са едновременно твоята сила и слабост.  Търсиш отговори на лични и метафизически въпроси. Не се страхуваш да поемаш рискове, за да откриеш какво ще се получи. Ти си още привързана, флиртуваща, смела и винаги готова да се състезаваш. Овните са сред най-сложните и динамични зодиакални знаци, така че бъди сигурна, че животът ти, както този на Жасмин, никога няма да е скучен.

disni princesa spored zodiqta

Телец – Рапунцел 

Обичаш красивите неща и физическите удоволствия. Ти си социална, силна, стабилна и много, много ината. Супер-защитена си от хората, които те обичат и понякога се съпротивляват на промяната. Имаш добро чувство за хумор, романтично сърце и тънка чувствителност.

disni princesa spored zodiqta

Близнаци – Тиана

Внимателна,  привързана и много любопитна, ти си изпълнена с бърза и често пакостлива енергия. Също както Тиана, ти си очарована от новите неща, но и дълбоко размисляваща и здраво работеща. Обичаш да говориш, цениш разговорите и търсиш равностойни партньори и приятели. Винаги си готова за следващото предизвикателство и приключение, което ще ти се случи.

disni princesa spored zodiqta

Рак – Пепеляшка

Ти си емоционална, фантазираща и много чувствителна. Също както Пепеляшка си с мек и привлекателен характер. Често си енигма за околните и те не трябва да се изненадват, ако покажеш своята ексцентрична, мистериозна или неуравновесенa страна.

disni princesa spored zodiqta

Лъв – Мулан

Ти си смела, страстна, упорита и най-важното – изключително лоялна. Ти си много уверена и роден лидер. Ти са с приключенски дух и искрено привързана, но може да се отдръпнеш от любимия, ако решиш, че в общ план той не е подходящ за теб. Можеш да постигнеш целите си в любовта и живота, защото имаш нужните качества за това.

disni princesa spored zodiqta

Дева – Бел

Ти си грижовна, работлива и практична. Самоотвержена, лоялна и мила като Красавицата. Обичаш да четеш, земна си и обичаш да комуникараш с хората. Имаш дълбоко чувство за хуманност и обичаш да постъпваш правилно. Дори и да те наранят, ти продължаваш оптимистично да вярваш в човешката доброта. Ето защо често даваш втори шанс. Ти имаш уникална, срамежлива красота, която грее над околните и се проявява в искрената ти състрадателност и съпричастност.

disni princesa spored zodiqta

Везни – Снежанка

Обичаш хармонията, мира и устойчивостта. Ти си честна, романтична, отзивчива и не харесваш конфронтациите. Внимателна и мила, ти си до някъде идеалист. Обичаш да си навън, търсиш спокойствието във връзката и в живота като цяло.

disni princesa spored zodiqta

Скорпион – Мерида

Ти си смела, гъвкава, изобретателна и страстна. По-мъдра си за възрастта си и драматичната ти натура може да бъде благословия и проклятие, но каквото и да се окаже, за теб е важно това, че прави нещата по-интересни. Също като Мерида, ти си открита, честна и отстояваща позициите си.

disni princesa spored zodiqta

Стрелец – Ариел

Игрива, ентусиазирана и изключителна оптимистка, ти обичаш промяната и цъфтиш на свобода. Екстроверт, който е открит и избухлив, но на моменти неспокоен и нетърпелив представител на зодията. Нищо не може да те спре да постигнеш целта си. Обичаш да изследваш и разнообразяваш живота си и нямаш намерение да забавяш темпото или да спираш скоро.

disni princesa spored zodiqta

Козирог – Елза

Отговорна, търпелива и много дисциплинирана, ти си усъвършенствала самоконтрола и го използваш при вземането на решения. Ти си независима, съвестна и се трудиш упорито, за да постигнеш желаното. Също както при Елза, за теб няма нищо по-важно от семейството и близките. Успехът те мотивира, а под твърдата ти обвивка може да се открие истински лоялен приятел и чувствителна душа.

disni princesa spored zodiqta

Водолей – Анна

Също както Анна, ти си темпераментна, чувствителна, енергична, но и срамежлива. За теб света е пълен с възможности и имаш нужда от ментални предизвикателства и стимулации, за да не скучаеш. Не понасяш да се чувстваш ограничавана и задържана против волята си. Нуждаеш се от свободата си, за да опознаваш света. Водолеите обичат да са обградени от интересни хора и да провеждат стимулиращи разговори с нови личности.

disni princesa spored zodiqta

Риби – Покахонтас

Лесно се сприятеляваш и допускаш в живота си всеки. От друга страна не си егоистична и често правиш жест, без да очакваш нещо в замяна. Ти си артистична, съпричастна, романтична и грижовна личност, която е способна да даде безусловно любовта си. Жадуваш за дълбока връзка с останалите и със света около теб. Интуитивната ти и мъдра натура ще ти помогне по пътя към постигане на целите ти.