По женски

Плануваният секс при двойките

плануваният се*с

В днешния забързан свят на много двойки им се налага да планират дори се*суалните си удоволствия и често си задават въпроса „дали плануваният се*с е нещо ужасно„. Има няколко тези по въпроса и не можем с точност да кажем коя е по-правилно да се приеме. Въпреки всичко, важното е да се чувствате добре с фактите, независимо дали го планирате или не. В статията по-долу ще споделим мнение относно планирането на физически удоволствия при семейни двойки с деца и при половинки без наследници.

Плануваният се*с при двойки с деца

плануваният се*с

Дали плануваният се*с е нещо ужасно не можем да кажем с пълна точност, но предполагаме всички сме наясно, че когато двойката е семейна с деца, това често се налага. И е абсолютно разбираемо, защото децата имат режим на лягане и хранене в повечето случаи. И родителите са наясно, че не могат да се любуват един на друг в 19:00 часа, когато детето все още гледа филмче или пише домашните си. А предвид факта, че често и двамата родители са работещи до 17-18 часа в повечето случаи, а след това вкъщи ги чакат семейни и домакински задължения, се получава един натоварен „график“. Поради него понякога им се налага да пренебрегват физическите удоволствия, затова те трябва да бъдат планирани. Докато детето е на гости на баба и дядо,например, се предоставя една чудесна възможност и най-вече след като заспи в другата стая. В тези случаи мислим, че не можем да твърдим, че планирането на се*са е нещо ужасно. Дори напротив, предвид горе споменатите факти, двойката може само да се радва, че желанията им продължават да се проявяват и имат желание да се откъснат от децата или да планират усамотяването си, за да се полюбуват на ласките си. Съветваме всички семейни двойки да не позволяват на рутината и еднообразието от ежедневието да убият моментите на близост.

Плануваният се*с при двойките без деца

плануваният се*с

Насърчихме семейните двойки с деца да планират усамотяването си и да продължават да палят страстите си и да проявяват желанията си. При двойките без деца нещата стоят малко по-различно. Смятаме, че едно от най-прекрасните неща, които могат да се случват в отношенията на една такава двойка, е спонтанното правене на се*с и проявяване на каквато и да е физическа близост. Когато това се случва без предварителни планове, огъня на страстта се запалва все повече и повече. Дори психологически погледнато, когато се случва нещо, което не очаква човек, адреналинът се покачва от неизвестното, емоциите ескалират и физическото удоволствие нараства още повече. Важно е да се изненадвате един друг с подобни неочаквани пориви за се*с. Разбира се, често срещано е дори и този тип двойки (без деца) да са с натоварено и доста ангажирано ежедневие, но при тях оправданията са по-малко. Съветваме ви да не преставате да се изненадвате на интересни места, по неочаквано време. Защото в противен случай, правенето на се*с почти по задължение намалява значително желанието и понижава се*суалната удовлетвореност.