истини за брака сватбени снимки фотография

Приготовленията за сватбата са толкова вълнуващи! Планове, сватбена рокля, декорация, обувки, прическа, букет, покани, гости…. Но след като преминат всички емоции в сватбения ден, остава да се съсредоточи вниманието върху младоженците и техните отношения, след като сложат венчалните халки на безимените си пръсти. Тези 30 истини за брака ще ви накарат да се замислите за нещата, които остават, след като цветята увехнат, сватбените цветове избледнеят и приема приключи. А кои са те – разбира се, съпруг, съпруга и един цял семеен живот пред тях, който да изживеят заедно. Ето това вече е истинското нещо, което заслужава внимание. И въпреки, че нещата са предимно забавни и страхотни, понякога стават предизвикателни и трудни. Ако възнамерявате да се омъжите за мъжа на мечтите си, ще се зарадвате да узнаете, какво ви предстои. А ако вече сте омъжени, със сигурност се отнасят за вас. Любопитни ли сте вече?

30 истини за брака, които рано или късно ще осъзнаете

истини за брака сватбени снимки фотография лодка

1. Вие официално сте един отбор. Макар не винаги да се борите рамо до рамо с еднакви предизвикателства, вие сте едно цяло и мислите и атакувате като тим. В добро и лошо.

2. Никога не трябва да спирате да флиртувате един с друг. Има една чудесна поговорка, която не трябва да забравяте : „Мъжът не трябва да спира да ухажва жена си, а жената не трябва да спира да флиртува с мъжа си“. Запомнете това, за да се радвате на дълъг и щастлив семеен живот.

истини за брака сватбени снимки фотография лодка

3. Ще има дни, месеци, дори години, в които ще ви бъде трудно. Каквито и предизвикателства да ви поднесе живота, заедно ще ги преодолеете по-лесно. Трудностите ще заздравят връзката ви, доверието ви един в друг и ще оцените подкрепата, която вашият спътник в живота може да ви окаже.

4. Понякога ще си лягате ядосани. Много хора ще ви посъветват никога да не лягате ядосани в леглото, но бързо ще разберете, че понякога е трябва проста да се наспите и да започнете сутринта живота си от начало, отърсена от емоции и трезво преценяваща ситуацията.

истини за брака сватбени снимки фотография

5. Трябва да сте твърди. Бъдете чувствителни към партньора си и към себе си. Но бъдете твърди, когато настъпят трудни моменти.

6. Бракът е най-важното обещание в живота. Той е задължение. Най-голямото, най-лудото, най-възнаграждаваното задължение.

7. Вероятно няма да обичате всичко в съпруга си. Нормално е да има моменти, в които да осъзнавате, че нещо в него ви дразни. И това е напълно ОК и абсолютно нормално. Никой не е съвършен – вие също. Никой не е.

8. Пеперудите са хубаво нещо. Дори и след дълги години семеен живот, може все още да изпитвате трепет, когато го очаквате или да усещате гъделичкащи пеперудени крила в стомаха си. Това се случва, защото го обичате.

9. 80 % от успеха е само присъствие. В много случаи, вие просто трябва да присъствате в живота на половинката си. Вече не става въпрос за това да излизате всяка вечер. Нито за това колко приятели имате. Понякога в семейния живот трябва само да си бъдете в къщи. Просто да гледате филм. Да донесете сладолед или любимите му лакомства. Просто да бъдете заедно.

10. Ще се карате за най-странните неща, за които не сте си и помисляли, че могат да бъдат проблем. От коя страна е закачена да се развива ролката с тоалетната хартия? Как да се изстисква пастата за зъби? Как да се подредят чиниите в съдомиялната? Къде слага обувките си, след като ги събуе? Защо вратата на тоалетната е отворена, докато се използва? Защо той дъвче толкова шумно? Проблемите са истински, но не им обръщайте чак такова внимание. Изкажете аргументите си, но не допускайте съпругът ви да се чувства некомфортно в дома ви.

11. Понякога е нормално, проста да заспите. Може да сте твърде уморени, за да се гушкате, говорите или да си разменяте интимност. Тогава по-добре заспете – това е за предпочитане, пред варианта да заспите по време на разговор или нещо друго.

12. От време на време трябва да празнувате. Наемете детегледачка и излезте на вън. Децата внасят редица промени в начина на живот, но не забравяйте да си отделяте време и внимание един на друг. Излезте на среща! Избягайте на пътешествие за уикенда! Забавлявайте се! Отпразнувайте брака и любовта си!

13. Приятелите ви може да намалеят. По някое време може да се усетите, че ви трябват приятели. Семейните приятели понякога са различни, но това не е проблем. Общувайте с хора, които ви допадат и разбират. Ако срещите с хора, които ви натоварват, завиждат, дразнят, провокират или лъжат не са наложителни, по-добре си ги спестете.

14. Думите и чувствата са истински. Момичетата са чувствителни и обичат да драматизират – това е факт. Но ще видите, че и мъжете имат чувства. И понякога имат нужда от изслушване и разбиране.

15. В продължение само на 30 минути може да изпитате последователно щастие, тъга, стрес, гняв и абсолютна любов. Звучи объркващо, но след като ви се случи веднъж, ще го разберете.

16. Спомените, които ще имате заедно никога няма да бъдат заменени. Вашият меден месец. Раждането на децата. Тези специални моменти, които само вие двамата сте преживели и усетили заедно.

17. Ще си имате много ваши шеги, които никой друг не разбира. Може и да звучат глуповато за другите, но само вие ще знаете историята зад тях.

18. Бракът е голяма работа. И истинска сделка.

19. Понякога той просто няма да ви разбира. И в тези моменти трябва да му обяснявате точно как се чувствате и защо, тъй като той няма как да чете мисли. Женски при това ( в този случай отново ще се затрудни с разбирането).

20. Но след това той е единственият човек на света, който ви разбира. И точно тогава вие ще го погледнете и ще си припомните точно защо сте се влюбила в него. Той просто ви разбира.

21. Понякога ще правите неща, който не сте и предполагали.

22. Ще трябва да му кажете точно от какво се нуждаете. Понякога може да усетите, че вашият мъж не може да разчита мислите ви, като ви се иска. Тогава ще трябва просто да му обясните какво очаквате от него.

23. Никога няма да може да кажете „Обичам те“ достатъчно пъти. Ще го казвате бързо, бавно, тихо, силно, по безброй креативни начини и никога няма да ви бъде достатъчно.

24.  Понякога ще имате нужда от пикантна добавка. Ако в някакъв момент някой от двама ви се почувства по някакъв начин отегчен, ще трябва да потърсите начини, с които да запалите отново искрата помежду си. ( Ако спазвате точка 3 това едва ли ще се случи).

25. Светът не се върти само около вашата персона. Ние сме жени и кой може да ни вини за това, че искаме всичко да се върти около нашите желание и чувства, но и мъжът ви има нужда от любов. Не го забравяйте и му показвайте своята грижа и отношение всеки ден.

26. Бракът си струва на 100 %

27. Ще изпитате радост както никога до сега. Ще обичате да се будите всяка сутрин до него, знаейки, че ще прекарате деня с мъжа на мечтите си. Макар и не целия. Но целувката за сбогом преди работа ще ви топли сърцето, докато се приберете.

28. Понякога вие може да сте единствената, която го намира за забавен. Не бъдете срамежлива, смейте се на шегите му. Кажете на света, че го обичате! Бъдете горда с това, което е той!

29. Той ще ви побърква понякога. И ако не го прави, значи вие сте светица.

30. Често ще се чудите как сте живяла без него. Независимо от малките неща, които ви дразнят, често ще го гледате и ще си мислите как сте живели преди да го срещнете и колко сте щастлива сега, когато присъства в живота ви.

Никога не приемайте бракът си за даденост и показвайте на съпругът си всеки ден, колко много значи за вас и колко сте щастлива, че сте негова съпруга. Съхранете сладостта от медения месец дълго, след като отмине. Уважавайте половинката си и помнете, че вашето семейство е най-важната ви отговорност.