Семейство

Нещата, които всички влюбени двойки трябва да правят повече през 2017

влюбени двойки

6 неща, които всички влюбени двойки трябва да правят повече през 2017.

Независимо, дали сте нова двойка или имате завидна дългогодишна връзка, отношенията ви с любимия винаги могат да бъдат по-добри. Настъпването на новата година е най-подходящият момент за промяна, израстване и стабилизиране на хармонията. Ако бъдете по-загрижени за това, от което се нуждае вашата връзка повече или по-малко, както и да станете по-активни относно тези 6 неща в списъка по-долу, това може да окаже огромна разлика. Вижте как можете да направите 2017-та най-добрата си година до сега.

Нещата, които всички влюбени двойки трябва да правят повече през 2017

влюбени двойки

  • Да излизат по-често от вкъщи.

Лесно и удобно е всяка вечер да си оставате заедно в къщи, но именно така нещата стават предсказуеми и скучни. Фактът, че сте официално заедно не означава, че любовните срещи вече не са от значение. Направете усилия да планове, които не включват седене на дивана, така че да има какво да очаквате да се случи. Малките приятни изненади и емоции ще направят всички влюбени двойки още по-влюбени един в друг.

  • Да се целуват повече.

Спомняте ли си, когато се срещнахте за първи път и не можехте да държите ръцете си далеч един от друг? Припомнете си един на друг какво изпитвахте тогава и се целувайте всеки ден със същото ниво на привличане и страст, сякаш се виждате отново за първа среща. Не допускайте целуването да стане нещо маловажно с течение на времето.

  • Да си общуват повече.

Всички влюбени двойки обичат да говорят за себе си. Но освен това и начините, по които преминават дните ви, докато сте на работа или разделени по други обстоятелства един от друг, разговорите с половинката винаги са полезни, защото може да научите още повече за любимия си човек. Защо не опитате през новата година да си задавате провокативни въпроси, за да се опознаете на по-дълбоко ниво? Със сигурност има интересни неща, които ще откриете.

влюбени двойки

  • Да бъдат по-спонтанни.

Не позволявайте да затънете в рутина. Дори и да сте доволни от начините, по които преминава ежедневието ви, малко спонтанност няма да попречи на никого. Отидете на пътешествие през почивните дни или резервация за вечеря в последния момент на място, което и двамата харесвате. Прибавянето на доза вълнение във връзката може да ви сплоти още повече.

  • Да правят повече с*кс.

С течение на времето плътските удоволствия с любимия човек намаляват, но е важно да се постигне и запази интимността. По този начин ще бъдете обвързани емоционално и физически. За да запазите вълнението в спалнята, през новата година може да опитате нови неща, както и да направите интимните ви ласки приоритет също като другите аспекти във връзката ви.

  • Да прекарват време насаме със себе си.

Важно е да прекарвате качествено време заедно с партньора си, но също така е важно и да можете да управлявате и собствените си животи. Окуражавайте половинката си да излиза с приятели или да прекара част от деня в наваксване с нещата, които обича да прави. Това ще ви даде възможност да си липсвате, да нямате търпение да споделите онова, което ви се е случило след това и да цените времето си заедно още повече.

източник:popsugar.com