Тенденции

Слънчеви очила 2017 тенденции пролет/ лято

слънчеви очила 2017

Слънчеви очила 2017 тенденции пролет/ лято.

Силното слънце през топлите сезони – пролет и лято – изисква носенето на правилните очила за слънце, а последните тенденции при слънчевите очила за 2017 са наистина интересни. Освен, че предпазват очите от вредните UV лъчи, те изглеждат като бижута върху лицето.

Модерните тенденции в дамските аксесоари за шик защита на очите клонят към контрастите, като има много видове с изобилие от нови отличителни нотки, както и модернизирани класики, на които да се наслаждавате на сезон пролет/ лято 2017. Тази година е пълна с неочаквани модни тенденции и има малък шанс да не обикнеш всичко това. Изберете чифт дамски очила, забелязан по модните ревюта от колекцията на който и да е дизайнер и се наслаждавайте да се фукате с аксесоар, който подчертава най-добре чертите на лицето ви.

Слънчеви очила 2017 тенденции пролет/ лято

слънчеви очила

Ако се наслаждавахте на огромните слънчеви очила през  последните няколко сезона, ще бъдете много щастливи да научите, че можете да продължите да зашеметявате с овърсайзд външен вид и през цялата 2017 г. По някакъв начин, ако това е темпото, с което нещата напредват, е доста сигурно, че извънгабаритните слънчеви очила ще бъдат наоколо за още няколко сезона.

слънчеви очила

Дизайнерите са се опитвали да създадат един вид рамки за очила, който обикновено свързваме с научнофантастичните филми, към днешна дата, в това число играта с черни и бели черти и превръщането на моделите за лято 2017 слънчеви очила във футуристични очила. Почти можем да си представим някои от тези пролет / лято 2017 тенденции слънчеви очила да се използват във филмите за Джеймс Бонд, а някои от тях дори се появяват подобно на X-Men стил.

слънчеви очила

Двойните телени рамки изглежда са намерили своето място сред тенденциите за слънчеви очила през 2017. И по всичко изглежда, че ще продължат да се открояват сред останалите модели на ревютата през годината. Прозрачните стъкла с фънки телени рамки на Byblos Milano са забавни за откриване, докато жълтите  изглежда да бъдат основен тренд и стоят страхотно смесени с този конкретен вид.

слънчеви очила

Отличителните слънчеви очила са цялата страст на модните ревюта за пролетта и включват всичко от фънки цветове до фънки форми, дебели рамки и напълно прозрачни конструкции. Огромните жълти очила са горещата тенденция на котешката пътека, докато сините са предимно с котешка форма и прозрачни рамки. Coach представи дори блестящи котешки очила в розово оцветяване.

слънчеви очила

Материалът при прозрачните пластмасови слънчеви очила е без значение, но фактът, че рамките и лещите изглеждат като претопени заедно в синьо, жълто или друг оттенък, а това означава, че през това лято 2017 тенденцията при слънчевите очила може да бъде нещо, което да обмислите, ако искате рамки, които да не изглеждат твърде много контрастни на стъклата.

слънчеви очила

Много от пролет / лято 2017 тенденции на очила, които видяхме по модните подиуми по време на Седмицата на модата в действителност изглеждаха да имат фънки геометрична форма, което предоставя възможност за разнообразяване на наличните модели дамски слънчеви очила за тази година.

слънчеви очила

Авиаторските слънчеви очила бяха отличителни за модните подиуми от доста време насам и по нищо не изглежда скоро да изчезнат от категорията на модерните аксесоари в близко бъдеще. Има нещо твърде привлекателно в добър чифт авиаторски слънчеви очила и дизайнерите за пролетния сезон не са срамежливи в пресъздаването на някои по-скоро осъвременени модели за своите лоялни клиенти, с които да актуализират своите гардероби.

слънчеви очила

Рамките като пеперудени криле бяха модерни през миналия сезон, но тенденцията за слънчеви очила през 2017 обещава поддържане на атрактивните като криле на пеперуда модели. С тъмни или светли стъкла,  цветни или традиционни, тези модели присъстваха навсякъде в най-добрите ревюта.

слънчеви очила

Тенденциите очила за лято 2017 включват също модели с плоска горна част, често големи, които наистина правят изявление, с каквото и да решите да ги носите. Видяхме ги и през миналата пролет, така че ако вече имате от тях, може спокойно да ги носите и през тази година.

слънчеви очила

Слънчевите очила с котешка форма винаги ще бъдат топ тренд. Всички го знаят, а модните ревюта го доказаха. Накрая, пролет / лято 2017 тенденциите при слънчевите очила от Ню Йорк, Милано, Лондон и Париж със сигурност доказват това. Появявайки се като големи и малки, с половин или с цели рамки, в жълто или синьо, в черно или бяло, котешките очила са топ тенденция и няма начин да се отървете от тях.

слънчеви очила

Докато котешките и авиаторските слънчеви очила доминираха на модния подиум, трябва да се отбележи и присъствието на идеалните кръгли модели с двойни рамки или дори без рамки. Кръглите очила за 2017 са с нормални или супер тъмни стъкла и се забелязаха в ревютата на много топ дизайнерски шоута.

слънчеви очила

Има много цветове на стъклата, които се забелязват сред тенденциите при слънчевите очила за пролет / лято 2017, но синьото не че само олицетворява пролетта, но то наистина изтъква очите. Има няколко нюанси на синьото, от по-водно с бели рамки при Michael Kors до напълно пластмасови с футуристичен ясен стил при Balenciaga. Абсолютно обичаме начина, по който различните нюанси изваждат естествената бледност на кожата и подчертават всеки грим, който се счита за целесъобразно да се носи.

слънчеви очила

Видяхме цял куп жълто за пролетта и то не без основание, защото това е най-пролетно-ориентирания цвят, а когато има известна топлина, вместо бледи бананови визии, слънчевите очила със слънчеви стъкла са  повече от оценени. Тази тенденция определено е нещо, на което можем да се наслаждаваме през следващите месеци, така че е препоръчително да се радваме на слънцето през очилата си, независимо от времето и мястото.

слънчеви очила

Докато сините и жълтите слънчеви очила са доста специални и се появяват толкова много пъти, че заслужават свои собствени категории, виждаме един куп различни цветове, като червено, розово, люляково и чисто лилаво, докато някои жълти изглеждат накланящи се към зелената страна с еднакви леки зелени двойни рамки слънчеви очила, за да вдигнат настроението.

слънчеви очила

Тенденциите слънчеви  очила за пролет / лято 2017 изглежда се съсредоточават върху блестящите и искрящи дамски слънчеви очила. Бляскавите стъкла на Elie Saab заслужават многократно споменаване. Едно нещо, което забелязваме да се появява понякога едва доловимо, са лъскавите, блещукащи и изцяло блинг слънчеви очила за лято 2017, които е трудно да се пропуснат.

източник:fashionisers.com