Модерна украса за Коледа

moderna ukrasa za koleda

Ако трябва да опишем Коледа с една дума, то най-вероятно повечето от нас биха казали „вълшебна“. С цялата си красота, блясък, уют, но най-вече с вярата в доброто и чудесата. За да се впуснем и усетим Коледния дух е хубаво да украсим дома си доста дни преди Коледа, за да може да ни създава повече празнично настроение. Децата са сред най-големите ентусиасти за празниците, а когато става дума за подаръци от Дядо Коледа, пламъкът в очите им се разпалва и са готови да бъдат по-послушни от всякога, за да получат мечтания подарък от Белобрадия старец. Студът навън със страшна сила пронизва и сякаш те гони да се прибереш у дома и да прекараш повече време с близките и важни хора. Топлите пуловери и чорапи с Коледни мотиви, запалената камина, чашата червено вино и вкусната вечеря са усещане, което наистина е безценно. Финото допълнение би било само една красива модерна украса за Коледа, която да завърши цялата празнична картина.

Идея за модерна украса за Коледа

moderna koledna ukrasa

Най-главна, разбира се, е Коледната елха! Няма значение дали ще бъде малка или голяма, естествена или изкуствена, важното е тя да бъде украсена с желание от вас и да ви радва през празничния месец. Ако искате да разнообразите тазгодишната Коледна украса, но пък да запазите същевременно класическите цветове, просто можете да добавите шахматен мотив, който чудесно ще се съчетае с червено, бяло и зелено.

ukrasa za koleda s koleden venec

Добавете повече Коледни играчки по рафтовете, зелен Коледен венец на стената, красиви лампички, Коледни ботуши и всичко останало, за което още се сетите. Направете също така място за сладкиши за децата, където да подредите всички Коледни сладки, които ще направите за празника. За декорация може да направите венец от пуканки, да сложите играчки по масата, подаръци и разбира севсичко това върху Коледна покривка. Прекарайте възможно най-много време със семейството, радвайте се на заедно създадената модерна Коледна украса и бъдете изпълнение с много любов. Весела Коледа!

Модерна Коледна украса за дома

koledna ukrasa na kamina

koledna ukrasa s botushi chorapi

koledna ukrasa s izkustvena elha

ukrasa za koleda s igrachki

koledni igrachki za ukrasa

krasivi koledni igrachki

ukrasa na koledna elha v cherveno bqlo zeleno i shahmat

krasivi igrachki za kolednata elha

koledni igrachki za elhata

ukrasa na izkustvena koledna elha

koledni masa s dekoraciq sladki

moderna koledna dekoraciq

ukrasa za koledna masa

krasiva koledna igrachka

koledna masa ukrasa

krasiva koledna elha

moderna koledna ukrasa

ideq za moderna ukrasa za koleda

ideq moderna koledna ukrasa

Снимки: House-of-five.com