Градина

Идеи за двора

idei za dvora

idei za dvora

Захващайки се със заниманието да аранжирате предната или задната част на дома си, е важно да имате няколко идеи за двора, на който му предстои преобразяване. Независимо с какви размери е той, можете да оползотворите всеки сантиметър от него и да го приобщите към нуждите си. Покажете вкуса си към естетиката. Добавете и доза индивидуалност към дизайна му.

Идеи за двора – как да го направим цветен и необикновен?

idei za dvora

Когато става въпрос за идеи за двора ни, веднага в съзнанието ни изникват красиви цветни пейзажи. Те могат да бъдат сътворени с помощта на няколко цъфтящи цветя, както и с акценти от декоративни възглавнички, допълващи удобството. Разглеждайки снимките ни в галерията по-долу, сме сигурни, че сте способни да му придадете така желания чар и уют. Все пак в него ще прекарвате и време, в което ще се наслаждавате на песента на птиците и шумоленето на листата.

Идеи за двора – място за спокойствие и удоволствия

idei za dvora

Имаме няколко идеи за двора, с които ще ви вдъхновим да направите своя в сцена за спокойствие и удоволствия, споделени с близки приятели и семейството. За тази цел, трябва да решите в какви форми да аранжирате цветята, храстите и дръвчетата си, между които да разположите удобните меки мебели. Освен тях, много хора решават да интегрират басейн. Не се притеснявайте, ако имате малко пространство. Налични са дизайни на басейни именно за малки дворове. Ако сте любител на този воден спорт – плуването, не се лишавайте от практикуването му.

idei za dvora

Идея за двор със средно голяма кръгла маса, където да прекарате слънчевите следобеди на по чаша вино или кафе. А защо не и сами, ако точно от това имате нужда.

idei za dvora

Прекрасно аранжирано дворно пространство с оформени чемшири в интересни форми. Местата за сядане не липсват.

idei za dvora

Не е изключено добавянето на камина. Помислете за най-доброто място за разполаганенто й. Около нея дори можете да включите няколко меки диванчета или стола. Ярките цветове на растенията около нея я правят още по-привлекателна. Вижте и още идеи за двора.

idei za dvora

idei za dvora

idei za dvora

idei za dvora

idei za dvora

idei za dvora

idei za dvora

idei za dvora

error: