идеи за двора

Идеи за двора – как да го направим цветен и необикновен? Захващайки се със заниманието да аранжирате предната или задната част на дома си, е важно да имате няколко идеи за двора, на който му предстои преобразяване. Независимо с какви размери е той, можете да оползотворите всеки сантиметър от него и да го приобщите към нуждите си. Покажете вкуса си към естетиката. Добавете и доза индивидуалност към дизайна му.

Идеи за двора – как да го направим цветен и необикновен?

идеи за двора

Когато става въпрос за идеи за двора ни, веднага в съзнанието ни изникват красиви цветни пейзажи. Те могат да бъдат сътворени с помощта на няколко цъфтящи цветя, както и с акценти от декоративни възглавнички, допълващи удобството. Разглеждайки снимките ни в галерията по-долу, сме сигурни, че сте способни да му придадете така желания чар и уют. Все пак в него ще прекарвате и време, в което ще се наслаждавате на песента на птиците и шумоленето на листата.

Идеи за двора – място за спокойствие и удоволствия

идеи за двора

Имаме няколко идеи за двора, с които ще ви вдъхновим да направите своя в сцена за спокойствие и удоволствия, споделени с близки приятели и семейството. За тази цел, трябва да решите в какви форми да аранжирате цветята, храстите и дръвчетата си, между които да разположите удобните меки мебели. Освен тях, много хора решават да интегрират басейн. Не се притеснявайте, ако имате малко пространство. Налични са дизайни на басейни именно за малки дворове. Ако сте любител на този воден спорт – плуването, не се лишавайте от практикуването му.

идеи за двора

Идея за двор със средно голяма кръгла маса, където да прекарате слънчевите следобеди на по чаша вино или кафе. А защо не и сами, ако точно от това имате нужда.

идеи за двора

Прекрасно аранжирано дворно пространство с оформени чемшири в интересни форми. Местата за сядане не липсват.

идеи за двора

Не е изключено добавянето на камина. Помислете за най-доброто място за разполаганенто й. Около нея дори можете да включите няколко меки диванчета или стола. Ярките цветове на растенията около нея я правят още по-привлекателна. Вижте и още идеи за двора.

идеи за двора

идеи за двора

идеи за двора

идеи за двора

идеи за двора

идеи за двора

идеи за двора

идеи за двора