Породи кучета – кои имат най-сладките кутрета

породи кучета

Породи кучета – ето кои имат най-сладките малки, в които ще се влюбите от пръв поглед.

Има малки породи кучета, които винаги си остават симпатични, независимо от възрастта им, но има някои породи малки кучета, които са толкова сладки, че не може да им се устои и желанието да ги гушкате и притежавате може да надделее над здравия ви разум. Със сигурност, след като видите тези породи кучета като бебета ще разберете защо именно те са предпочитани сред всички породи кучета за лица на рекламни кампании, картички за Рожден ден и други материали с комерсиални цели.

Породи кучета – кои имат най-сладките кутрета

породи кучета

Английски булдог

Има нещо в тази сбръчкана, тромава, ниска и дебела порода кучета, което просто кара хората да се разтапят, когато видят малките кутрета. Те могат да спрат всеки минувач, който ги види и да предизвикат моментално искрени усмивки и умиление. Това е и причината те да са сред най-популярните кучета породи върху поздравителните картички и рекламите.

породи кучета

Голдън  ретрийвър

В малките пухчовци има нещо, което кара всеки, който ги види, веднага да се усмихне. Те също се използват в много реклами и причината за това не е тайна – те са просто неустоими.

породи кучета

Лабрадор ретривър

Ето още една от познатите големи породи кучета, които са изключително сладки като кутрета. Техните сладки муцунки също биха могли да продадат всичко, нали?

породи кучета

Померан

Като малки, кутретата от една от най-пухкавите дребни породи кучета приличат на малки мечета. Меката им козина, малките ушички и кръглите им очи правят невъзможно човек да ги подмине, без да ги погали и да не поиска да ги гушне.

породи кучета

Кавалер Кинг Чарлз шпаньол

Ако изобщо има породи кучета, които могат да погледнат тъжно стопаните си, това са именно сладките шпаньоли. Едва ли някой може да устои на такава муцунка.

породи кучета

Санбернар

Големите лапи на кученцата от една от най-едрите породи кучета пазачи, покрити с много мека козина, ги прави едни от най-сладките бебета гиганти сред кутретата. Е, и тъжният им поглед.

породи кучета

Басет

Малките от тази порода кучета си имат всичко – къси крачета, много отпусната кожа, твърде големи уши и тези тъжни очи. Да не споменаваме само колко меки са тези огромни уши – направо е невъзможно да не ги пипнете.

породи кучета

Мопс

Те са толкова сладки и смешни, че няма начин да не предизвикат усмивката ви. С кръглите си очи, сплесканата си муцунка и завитата си опашка ще разтопят сърцето ви с лекота.

породи кучета

Уелско корги 

С малките си къси крачета и уши, като че ли по-големи от тялото им, малките корги са просто очарователни. Шансовете веднага да се влюбите в първото, което видите са гарантирани.

породи кучета

Френски булдог 

Това е сред подходящите породи кучета за апартамент, които не искат много разходки, а повече гукане и покой. И макар да нямат много козина, са много приятни и меки за галене. Особено като малки.

източник:iheartdogs.com