Домашни любимци

Породи кучета – кои имат най-сладките кутрета

porodi kucheta

porodi kucheta

Породи кучета – ето кои имат най-сладките малки, в които ще се влюбите от пръв поглед.

Има малки породи кучета, които винаги си остават симпатични, независимо от възрастта им, но има някои породи малки кучета, които са толкова сладки, че не може да им се устои и желанието да ги гушкате и притежавате може да надделее над здравия ви разум. Със сигурност, след като видите тези породи кучета като бебета ще разберете защо именно те са предпочитани сред всички породи кучета за лица на рекламни кампании, картички за Рожден ден и други материали с комерсиални цели.

Породи кучета – кои имат най-сладките кутрета?

porodi kucheta

Английски булдог

Има нещо в тази сбръчкана, тромава, ниска и дебела порода кучета, което просто кара хората да се разтапят, когато видят малките кутрета. Те могат да спрат всеки минувач, който ги види и да предизвикат моментално искрени усмивки и умиление. Това е и причината те да са сред най-популярните кучета породи върху поздравителните картички и рекламите.

porodi kucheta

Голдън  ретрийвър

В малките пухчовци има нещо, което кара всеки, който ги види, веднага да се усмихне. Те също се използват в много реклами и причината за това не е тайна – те са просто неустоими.

porodi kucheta

Лабрадор ретривър

Ето още една от познатите големи породи кучета, които са изключително сладки като кутрета. Техните сладки муцунки също биха могли да продадат всичко, нали?

porodi kucheta

Померан

Като малки, кутретата от една от най-пухкавите дребни породи кучета приличат на малки мечета. Меката им козина, малките ушички и кръглите им очи правят невъзможно човек да ги подмине, без да ги погали и да не поиска да ги гушне.

porodi kucheta

Кавалер Кинг Чарлз шпаньол

Ако изобщо има породи кучета, които могат да погледнат тъжно стопаните си, това са именно сладките шпаньоли. Едва ли някой може да устои на такава муцунка.

porodi kucheta

Санбернар

Големите лапи на кученцата от една от най-едрите породи кучета пазачи, покрити с много мека козина, ги прави едни от най-сладките бебета гиганти сред кутретата. Е, и тъжният им поглед.

porodi kucheta

Басет

Малките от тази порода кучета си имат всичко – къси крачета, много отпусната кожа, твърде големи уши и тези тъжни очи. Да не споменаваме само колко меки са тези огромни уши – направо е невъзможно да не ги пипнете.

porodi kucheta

Мопс

Те са толкова сладки и смешни, че няма начин да не предизвикат усмивката ви. С кръглите си очи, сплесканата си муцунка и завитата си опашка ще разтопят сърцето ви с лекота.

porodi kucheta

Уелско корги 

С малките си къси крачета и уши, като че ли по-големи от тялото им, малките корги са просто очарователни. Шансовете веднага да се влюбите в първото, което видите са гарантирани.

porodi kucheta

Френски булдог 

Това е сред подходящите породи кучета за апартамент, които не искат много разходки, а повече гукане и покой. И макар да нямат много козина, са много приятни и меки за галене. Особено като малки.

източник:iheartdogs.com

error: