Тенденции

Дамски чанти 2017 – тенденции пролет/лято

дамски чанти

Дамски чанти 2017 – тенденции пролет/лято.

Във всяка една от категориите за тенденции 2017 прически, грим, аксесоари и дрехи проследихме най-горещите трендове за годината, сред които има изявени фаворити, но трябва да признаем, че тенденциите при дамските чанти за 2017 ще ви накарат да разполагате с неограничени финансови възможности. По време на седмицата на модата, дизайнерите надминаха себе си и представиха наистина иновативни модели чанти, които веднага грабват вниманието.

Дамски чанти 2017 – тенденции пролет/лято

дамски чанти

Малки чанти – Макар че едва ли могат да поберат нещо повече от едно червило и монети, много момичета биха се влюбили в тези миниатюрни и изключително сладки модели дамски чанти. На модните подиуми се забелязаха комбинации на голяма с малка чанта, вероятно вторите да се използват за портмоне.

дамски чанти

Сак – Дизайнерите от седмицата на модата познават своя публика. За някои жени – особено за модните жени в съзнание – стилът често е по-важен от практичността. Въпреки това, дори когато практичността е необходима, тя по-добре да е стилна.

Ето защо големите туристически и брезентови сакове са една от тенденциите за чанти пролет / лято 2017. В края на краищата, когато шик жените отиват на почивка на море, те по-добре да имат пространство в чантите си за всичко задължително за красотата и модата, което ще им потрябва!

дамски чанти

Металически и бляскави чанти – Металното покритие е опасен избор, защото е толкова емблематично за стила на 80-те. Въпреки това, когато се смесва с други материи и уникални форми, то изведнъж става модерно и уникално, така че не е изненадващо, че видяхме доста лъскави чанти като част от тенденциите за пролет 2017.

дамски чанти

Чанти с окачване – Това е първата очарователна тенденция при интересните дамски чанти 2017. Много от моделите имаха малки приспособления за закачане и накити върху целите чанти и сме сигурни, че ще се влюбите в тях. На кой му пречи, че може да се окажат безполезни?

дамски чанти

Чанти със шнур – Някои от дизайнерите избраха да покажат тенденции при чантите за 2017 модели, които бяха по-скоро небрежни. Това със сигурност е добре дошло, тъй като през летния сезон дамските чанти често са предназначени да носят през деня всичко важно, без да изглеждат прекалено скъпо или формално. Дизайнът на дамска чанта със шнур със сигурност е небрежен, но той има определен чар на световен пътешественик.

дамски чанти

Дамски чанти с флорални щампи и апликации – Флоралните принтове, направени по грешен начин, могат да състарят всеки аутфит, но когато са добре планирани, ефектът е идеално чист и пролетен. Ето защо флоралните щампи имат своето заслужено място в списъка с тенденциите за дамски чанти пролет / лято 2017.

дамски чанти

Чанти с животински принтове и кожи – Въпреки че много дизайнери имаха различни видове животни върху чантите си, други предпочетоха да се придържат само към козината на животните. PETA обикновено не е фен на каквито и да е чанти естествена кожа, а на тези с косъм още по-малко. Въпреки това, животинските принтове и естествената козина присъстват сред тенденциите при чантите за 2017.

дамски чанти

Чанти с хипи принтове – Няколко дизайнери за този сезон са искали да създадат чанти, които ще насочат повече от единствено стила на по-старото време, но напълно ще канализират опита му. Ето защо видяхме няколко дизайна на чанти, които ни напомнят за голямо LSD пътуване, или за последния път, когато видяхме един на Алехандро Ходоровски.

дамски чанти

Чанти с ресни и пискюли – В модните колекции имаше много варианти на пискюли, също като чантите с окачване, които могат да се носят отделно, но това, което наистина се открояваше при тях, беше когато те висяха по цялото протежение на чантата, давайки на всичко едно безгрижно усещане.

дамски чанти

Чанти от змийска кожа – Чантите от змийска кожа за пролет/лято 2017 бяха навсякъде по модните подиуми. В действителност изброяването на дизайнерите, избрали този материал за своите колекции ще бъде трудно, но някои от чантите с участието на този класически вид материал се открояваха повече от другите.

дамски чанти

Чанти с верижни презрамки – При Valentino, веригите бяха в нюанси на месинг и бронз, което контрастираше интересно с класната кожа и велурените стилове на тялото на чантата. При Bottega Veneta, верижените дръжки бяха по-малко промишлени и класни, приспособени много синергично към топло-тоналните кожени торби. При John Galliano използването на вериги при моделите чанти през рамо бе доста прекалено, тъй като те мачкаха и разместваха дрехите.

дамски чанти

Дамски чанти с обли дръжки – Винаги е интересно, когато няколко дизайнери, напълно независими един от друг, изглежда, се спират на един и същи избор за дизайн. Именно такъв е бил случаят с кръглата, твърда дръжка при тенденциите чанти за пролет/лято 2017 .

дамски чанти

Пазарски чанти за многократна употреба – Вещите за еднократна употреба не са модерни, за разлика от тези многократна употреба и това се отнася и за дамските чанти. След като хранителните магазини по целия свят забраниха найлоновите торбички, необходимостта от по-стилни варианти торби за многократна употреба за хранителни стоки стана още по-належаща. Ето защо не е изненадващо, че виждаме голямата пазарска дамска чанта като една от тенденциите за 2017.

дамски чанти

Странични дамски чанти – Нужен е доста добър дизайнер, който да създаде чанта, която да бъде достатъчно удобна, за да се носи отстрани, без да изпадат всички неща от нея и в същото време да не се изсипе всичко от вътрешността й, след като се отвори. Това се открои като една от убийствените тенденции за сезона и се надяваме, че ще бъде удобна за носене.

дамски чанти

Дамски чанти с надписи – Някои от трендовите за сезона чанти носят послание и макар по-голямата част от съобщенията да не са дълбоки, не можем да отречем, че една дамска чанта е по-интригуващо място за споделяне на идеи, отколкото тениска. За някои дизайнери, това бе строго хитър начин за добавяне на някои търговски марки, докато други предпочетоха да използват реални думи и фрази.

дамски чанти

Дамски чанти като кутия – Твърдите кутиени чанти винаги изглеждат като високо ниво на авангардна изобретателност, макар да не са непременно нещо ново.  Те имат начин да изобразяват колко уникални и напредчиви в мисленето си са хората, които ги носят, така че не е изненадващо, че те са сред тенденциите чанти за пролет / лято 2017.

дамски чанти

Чанти клъч – Макар това да се сред тенденциите, които бихме предпочели да избегнем, но не защото като цяло не изглежда бляскаво, а защото за жалост събитията, на които може да се носят, включват официални рокли, много танци и напитки, са точно видовете мероприятия, на които чантите не са прикрепени към нас и често се налага да ги оставяме някъде.

дамски чанти

Раници -Няма нищо по-добро от една страхотна раница – това е като вид моментално подмладяване, под формата на чанта. Дизайнерите са избрали всички видове раници за тяхната пролет / лято 2017 колекция – спортни, ежедневни или изискани.

дамски чанти

Малки чанти за кръста – Много хора изразиха изненадата си, че тези чантички присъстват сред тенденциите за пролет/лято 2017, но смелите дизайнери този сезон направиха такава отлична работа за възкресяването на репутацията на това практично изобретение, че те със сигурност заслужават да бъдат в този списък.

дамски чанти

Чанти като кошници за пикник – Сезонът на пролетта е идеалното време за пикници, което е и причината тъканите торби, които ни напомнят малко на кошници, да са една от тенденциите за чанти 2017.

дамски чанти

Дамски чанти в странни форми – Тенденциите за чанти 2017 наистина разпънаха нашите разбирания за това, как една торба би трябвало да изглежда, тъй като някои от творенията на дизайнерите са наистина неочаквани и необикновени.

дамски чанти

Дамски чанти като нещо друго – Чантата е перфектният аксесоар,  когато искате да изглеждате палаво. Тя е напълно отделена от останалата част от облеклото, така че не е нужно да се притеснявате твърде много за сблъсък с аутфита.

дамски чанти

дамски чанти

дамски чанти

дамски чанти

дамски чанти

дамски чанти

дамски чанти

дамски чанти

дамски чанти

дамски чанти

дамски чанти

дамски чанти

дамски чанти

 

източник:fashionisers.com