Градина

Пролетни идеи за градината

210views

proletna ideq za gradina

С нашите пролетни идеи за градината ще внесете красотата на  сезона в своя двор.Във въздуха вече се носи ароматът на пролетта. Слънчевите лъчи галят зелените растения и те са готови да се събудят и разцъфтят.

Представяме на вашето внимание шест идеи, с помощта на които градината ви ще придобие свеж и нов облик. Помислили сме за всичко – от авангардния дизайн до последните тенденции за градината и двора.

Ако нямате просторен двор, това не означава, че не може да се възползвате от предлаганите пролетни идеи за градината. Всъщност, с някои от предложенията ни, може да внесете свежата зеленина и пролетното очарование в дома са. Разгледайте предложенията ни и сме сигурни, че ще получите своето вдъхновение.

 Пролетни идеи за градината с висящи саксии

ideq za gradinata

Първата ни пролетна идея за градината е приложима както за навън, така и за вътре в дома.  Тази висяща градина ще създаде усещането за чудно място, където растенията валят отгоре. Ще се почувствате като  на открито. Окачете ги на дърветата, но се уверете, че корените и почвата са добре прихванати.

Обърнатите надолу саксии са подходящи и за стаята, и за двора. По този начин вашите растения ще изглеждат уникално и стилно.

Идеи за градината на покрива

gradina na pokriva s mnogo razsteniq

Не забравяйте това малко кътче на открито, за което също имаме пролетни идеи. Накичете го с огромни растения, запълнете с ярко-зелени треви и настилка. Не забравяйте, че сандъчето за цветя с един вид зеленина в него, може да изглежда също толкова зашеметяващо, колкото запълненото с няколко вида.

Подходяща идея за терасата или покрива е и райграса. До прозореца може да се вгради ниша, в която да се поставят няколко еднакви саксии. Това ще подсили стила на това пространство.

Още свежи пролетни идеи за градината

proletni idei za gradinata s kamuni i razsteniq

Защо не вмъкнете райе във вашите пролетни идеи за градината? Това ще грабне погледа, а освен това не изисква много усилия. Може да направите различни варианти например като редувате чакъл с райета от трева. Друга идея за двора е като направите пътека от правоъгълни каменни плочи  и между тях насипете малки камъчета. В ъглите на плочите  поставете кръгчета зеленина. По продължение на цялата пътека засадете зелени растения.

gradinata proletni idei

Следващата пролетна идея за градината,  която ви предлагаме е да смесвате растенията. Този подход не е нов, но пък градината ви може да изглежда като нова. Не се страхувайте да комбинирате високи и ниски растения.Смесвайте различни форми и цветове. Разнообразието на различни нива е пленително.

stol za gradina

Не забравяйте да поставите и мебели за отдих в градината или двора. Те са като глзурата на тортата – в случая градината. Добавете стил в кътчето за почивка с един от най-жизнените цветове в природата.

dvorna cheshma za ptici

Бъдете в хармония със заобикалящата ви природа. Една малка поилка за Treating impotence in a natural way – aphrodisiacs and herbal drugs птички ще привлича крилатите създания, които ще изпълват с песните си вашата градина.

ideq za gradinata na ivici

Последната от нашите пролетни идеи за градината е свързана с разграничаването на отделни сектори. С помощта на малко творческо озеленяване може да обособите  различни кътчета. Оползотворете хитро    чакъла, камъните  и тревата в двора си.Създайте решетка, в която чакълът среща камъка, камъкът среща тревата и линиите между всички зони красиво се замъгляват.

shadravan v gradinata

Докато декорирате, използвайки пролетни идеи за градината, разходите ви може и да нараснат. Това в никакъв случай не трябва да ви обезкуражи! Следете за намаления и черпете вдъхновение  от всичко. Дори една празна кутия от боя може да замени скучните стари саксии, които имат нужда от подмяна.Огледайте се, вдишайте свеж въздух и запрятайте ръкави!

krasiva gradina proletni idei

gradina s visqshti saksii

ideq za terasata

idei za gradinata - basein s shezlongi