7 неща, които успешните жени носят в дамската си чанта

chanta

В дамската чанта на всяка жена обикновено е един малък хаос и има всичко друго, освен ред. Понякога дори тежи много повече, отколкото е редно, а причината да се разнася тази тежест навсякъде е липсата на организираност и наличието на много излишни неща в нея. Колкото и важна да ви е вашата „най-добра  приятелка“ – красивата ви чанта, трябва да си спестите болките в гърба и да я разчистите. Вижте какво държат успешните жени винаги под ръка.

7 неща, които успешните жени носят в дамската си чанта

Мобилен телефон с напълно заредена батерия

Успелите жени не биха си позволили да излязат от вкъщи и да рискуват да останат без включен телефон. Комуникацията е от съществено значение. Никога не се знае кога може да попаднете в спешна ситуация и на кого ще трябва да се обадите. Купете си зарядно за колата и приберете едно резервно на работното си място. Така няма опасност мобилната ви връзка със света да изчезне.

Тефтер и химикал

Малкото тефтерче с химикал в дамската чанта е една от тайните на успеха и креативното постоянство. Записвайте вътре всичко важно – имена, дати, ангажименти или вдъхновяващи идеи, хрумнали ви внезапно.

Визитни картички

Контактите са ключови в света на успеха и бизнеса, така че никога не се знае с кого може да се сблъскате случайно. Уверете се, че сте подготвена за всяка изненада, за да я предизвикате и да реагирате навреме.  Знаете, какво казват – не е важно какво знаете, а кого познавате. Истина е. Ето защо в дамската ви чанта винаги трябва да имате готов лист с личните ви имейл и телефонен номер, които да предоставите на хората, които искате да се свържат с вас по-късно.

Малка козметична чанта

Червило, спирала, парфюм, огледало, мокри кърпички, салфетки и дезинфектант за ръце ще ви бъдат под ръка през целия ден. Освен това, ако нямате възможност да се приберете след работа заради други ангажименти, ще можете да се освежите и да се уверите, че изглеждате добре.

Нещо здравословно за похапване

Гладът може да изкара наяве най-лошото от всеки човек. За да не изпадате в ситуации, в които сте гладни и ядосани, е добра идея да носите пакет ядки или малък енерджи бар в чантата си, които да консумирате при нужда.

Пари в брой

Винаги трябва да сте подготвени с пари в чантата си, защото може да се случи инцидент или да попаднете на изгодна разпродажба. Не е нужно сумата да е голяма, а просто да сте спокойна, че може да си купите нов чорапогащник, ако този, който носите се скъса или кафе за срещата с приятелка, с която се сблъсквате случайно.

Чадър

Времето е променливо през пролетта, така че не се оставяйте на краткотрайния дъжд да съсипе прическата и грима ви или да ви накара да стоите в капан на едно място, докато премине. Носете малък сгъвам чадър с калъф винаги с вас.

 

 

 

източник:graziadaily.co.za